VALMENNUKSEEN

Unelmoitko vapaudesta, vauraudesta ja valotyöstä oman unelmien yrityksesi kautta?

Tämä on korkeamman tason ohjelma, joka on suunniteltu tuomaan sinulle

omaan valon voimaasi, nousemaan menestyväksi yrittäjäksi ja luomaan runsautta ja unelmien täyttymystä elämääsi.

Jos olet valmis luopumaan sinnittelystä, pelosta ja hämmennyksestä, joka saa sinut luovuttamaan joka kerta kun edes ajattelet luoda oman yrityksen….

SILLOIN ON SINUN AIKASI, VALON PAPITAR...

Oletko väsynyt tuntemaan olosi jumissa liiketoiminnassasi, taistellen tekemään edistystä parhaista yrityksistäsi huolimatta? Unelmoitko elämästä ja liiketoiminnasta, joka heijastaa arvojasi, intohimojasi ja näkemystäsi tulevaisuudesta? On aika astua esiin voimallisena valon johtajana ja toteuttaa unelmasi. Ylipapitar CEO -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua hyödyntämään sisäistä viisauttasi, vapauttamaan täysi potentiaalisi ja luomaan elämä ja liiketoiminta, jonka haluat.

Kattavan opetussuunnitelmamme, asiantuntijaoppaidemme ja samanhenkisten yrittäjien tukiyhteisömme kautta saat tarvittavan tiedon, työkalut ja mielentilan, jotta voit voittaa esteet, tehdä strategisia päätöksiä ja viedä liiketoimintasi seuraavalle tasolle.

On aika lopettaa unelmointi ja aloittaa unelmiesi elämän eläminen.

Henkisesti heränneillä naisilla on voima muuttaa maailmaa. 144k kollektiivi on aktivoitu jo Kultaisella Atlantiksella 12 000 vuotta sitten ja jos SINÄ tunnet valotyön kutsun sydämessäsi, niin olet todennäköisesti yksi niistä, jotka ovat tulleet  luomaan positiivista vaikutusta ja tuomaan uuden ajan vaurautta, iloa ja rauhaa.

Emme ole vain täällä auttamassa sinua rakentamaan menestyvää liiketoimintaa – olemme täällä auttamassa sinua luomaan oman henkilökohtaisen taivaan maan päällä kultaisen aikakauden. Hyödyntämällä sisäistä viisauttasi, voimaannuttamalla yhteisöäsi ja tekemällä rohkeita askeleita unelmiesi suuntaan, voit avata täyden potentiaalisi ja luoda elämän ja liiketoiminnan, joka tuo sinulle iloa, tyydytystä ja menestystä.

Sinulla sisimmässäsi pyhä lahja, jota maailma tarvitsee, ja on aika jakaa se maailmalle. Älä anna enää pelon tai epäilyksen pidättää sinua saavuttamasta unelmiasi tai himmentämästä valoasi. On aika herättää ja valjastaa ainutlaatuisen valon lahjasi ja ottaa rohkeita askeleita kohti tavoitteitasi. Maailma tarvitsee lahjojasi nyt enemmän kuin koskaan. 

Sisään astuminen YLIPAPITAR CEO valmennukseen tarkoittaa, että tulet valmistumaan korkeamman tason valon johtajaksi.
Jossa epävarmasta ja lahjoja piilottelevasta haaveilijasta nouset

VALOVOIMAISEKSI, VAURAAKSI JA VAPAAKSI valotyöntekijäksi, joka elää unelmia todeksi

On aika rohkeasti astua toteuttamaan omaa valotyöntekijän elämäntehtävääsi ja luoda runsautta henkisestä työstäsi ja pyhästä palvelemisesta!

Tässä se todellinen syy miksi yrityksesi ei ole sillä tasolla kuin missä haluat sen olevan, ja todennäköistä on, ettet ole tätä edes ottanut aiemmin huomioon, ennenkuin vasta nyt.

flower of life

Suurin osa yrittäjistä, jotka unelmoivat menestyvästä valotyöstä kohtaavat yhden (piilossa olevan) esteen joka aina pitää sitä unelma juuri ulottumattomilla.

ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO-10 (1)

No, anna kun kysyn sinulta kysymyksen

Jos olet tällä hetkellä valotyöntekijä yrittäjä ja sinnittelet….

Tai jos olet jumissa haaveilu- tai miettimisvaiheessa…

Mikä näistä kuvastaa sinua juuri nyt?

“Minulla on vielä paljon opiskeltavaa.”

Sinusta jatkuvasti tuntuu siltä kuin sinun pitäisi oppia vielä yksi asia lisää, joten luet ja osallistut kaikkeen mitä tarjolla on ja pysyt jatkuvassa oppimisen tilassa, sen sijaan että toteutat….

“Aloitan sitten kun kurssini on täydellinen.”

Se suunnitteluvaihe ei koskaan tunnu loppuvan— on aina vielä yksi yksityiskohta jota sinun pitää miettiä tai saada valmiiksi ennenkuin voit alkaa luomaan rahaa…

“Tarvitsen lisää aikaa.”

Sinulla on aina kiireinen olo ja painetta siitä ettei ole koskaan riittävästi aikaa. Vähän niinkuin hukkuisit liian paljon tekemisen mereen, etkä pysty tasapainoittelemaan sen kaiken kanssa…

“Mitä jos en saa asiakkaita?”

Jos jähmetyt siitä pelosta, että sinua tuomitaan tai tarjouksesi hylätään, se tulee epävarmuudesta ovatko ideasi riittävän hyviä ja jos ihmiset tulevat maksamaan niistä…

“Mitä jos teenkin väärän liikkeen?”

Sinulla on hämmentynyt olo epävarmuudesta, ja se saa jokaisen päätöksesi tuntuvan “kaikki tai ei mitään” uhkapeliltä, joten et koskaan ota toiminnan askeleita…

“Mitä, jos en ole riittävä valotyöhön

Pelkäät, ettet ole valotyön arvoinen tai riiittävän osaava tai älykäs yrittäjäksi. Nämä ovat pelkoja, jotka sabotoivat suurta osaa valotyöntekijöistä ja aivan turhaan…

jos YKSIKÄÄN näistä rajoitteista tuntuu tutulta…

Silloin tiedät miksi yrityksesi ja rahallinen tilanteesi elämässäsi on jumissa… koska toimit valotyöstä haaveilevan Työntekijän Ajattelumallin näkökulmasta…

Olet syntynyt tulemaan voimalliseksi Valon lähettilääksi

SINUN KOHTALOSI ON ELÄÄ RIKASTA ELÄMÄÄ, SISÄLTÄ JA ULKOA!

10 000 euron kuukausitulot ovat lähempänä kuin uskot!

Työntekijä Ajattelu on tapa ajatella yrityksestäsi ja kuinka se asettuu siihen (suurimmalla osalla ihmisistä on tämä ajattelumalli ja se ohjaa epäonnistumisen tielle)…

Tämä ajatusmalli sysää toiveikkaat valotyöntekijät (aivan kuten sinä) polulle joka on raskasta 3D “yrittämistä”, täynnä turhautumista, kamppailua, ja epäonnistumisia heti alusta alkaen…

Tämä tie aiheuttaa kipua, turhautumista ja menetettyä energiaa..

Se pitää sinua pidemmissä työpäivissä yrityksessäsi kuin mitä teit palkkatyössäsi tai pelkäät yrittäjyyden olevan sitä mitä olet nähnyt muiden kokevan elämäsi aikana. Sitä, että he ovat joka päivä työpöytäsi ääressä aamuseitsemästä kun lapset syövät aamupalaa ja silti rahat ei riitä. Ja sinun pelkosi voi olla että olet itsekin edelleen siinä 9 tai 10 asti yöllä kauan sen jälkeen kun he ovat menneet nukkumaan. 

Se aihettaa unettomia öitä, niitä pusseja silmien alle ja huoliryppyjä, jotka yhtäkkiä ilmestyvät peiliisi ja kysyt “mitä ihmettä minulle on tapahtunut?”

 

Se on se, joka johtaa taloudelliseen stressiin…

jätät yhden laskun maksamatta jotta voit nyt maksaa sen minkä jätit viime kuussa maksamatta…tasapainoittelet luottokorttimaksujen kanssa… käytät säästövarojasi.

“3D Työntekijän ajattelumalli”

on se mikä pitää sinua jumissa työssäsi yrityksesi SISÄLLÄ. Kun sinun ARVOSI on riippuvainen PANOSTUKSESTASI (mikä ei koskaan tunnu riittävän)…

siitä, että “Teet kovemmin töitä”  ja “Teet pidempään töitä”  tulee sinun ainoa kasvun strategiasi.

Ja minun ei tarvitse kertoa sinulle, että se ei ole toimiva strategia.

Jos olet kuten suurin osa sinnittelevistä yrittäjistä,  todennäköistä on, että lähestyt valon yrittäjyyttä tämän työntekijä ajattelumallin kautta, jonka olet oppinut ja omaksunut jo kasvaessasi.

Mutta se on ok! Et vain ole tiennyt muusta..

ENNENKUIN NYT!

“Aloitin valotyöni Anun ohjauksella henkilökohtaisia ALH enkelihoitoja tekemällä ja siirryin lanseeraus menetelmään, jonka avulla olen luonut toistuvasti 150 000 euron lanseeraustuloja. Anu on opettajana ainutlaatuinen, hän todella säteilee omassa upeassa olemuksessaan kaikkea sitä viisautta ja rakkautta, jota hän opettaa muille. Hänen avustuksellaan löysin entistä vahvemmin omien unelmien ja tehtävän pariin sekä onnistuin yhdistymään rohkeuteeni, kun lähdin toteuttamaan niitä. Olen käynyt lähes kaikki Anun koulutukset vuosien aikana, koska ne ovat niin voimallisia ja suosittelen hänen kurssejaan suurella lämmöllä.”

HENNA SALORANTA

Tällä vanhan 3D mallin ajattelulla, kasvusi on riippuvainen PANOSTUKSESTA. Kaikki “uusi” tuntuu liian isolta riskiltä, mikä saa sinut tipsuttelemaan unelmiesi reunamille sen sijaan, että otat ison toiminnan askeleen!

Tämä luo jatkuvaa hyväksynnän, varmuuden ja turvallisuuden tunteen tarvetta. Tarpeita, jotka pitävät sinut jumissa.  

Se on se ajattelumalli, joka pitää sinut ylityöllistettynä, alipalkattuna ja takuuvarmalla tiellä stressiin ja loppuunpalamiseen ilman, että sinulle jää mitään näyttöä siitä. 

Tämä on se ajattelumalli, joka sabotoi valotyöntekijöitä luomasta taivasmaanpäällä yrityksensä, joka on jotain aivan uusi tapa luoda bisnestä. 

Joten, jos oman yrityksen rakentaminen tuntuu sinusta, “epärealistiselta” tai “pelkältä hupsulta haaveelta”, on aika päästää irti 3D työntekijän ajattelumallista tai jäät kiinni sinun vanhoihin kaavoihin. 

Jos ET ala ajattelemaan kuten 5D Valon Johtaja, Ylipapitar CEO…

Mitä valotyön unelmallesi ja yrityksellesi tapahtuu?

Ylipapitar CEO ajattelee hyvin eri lailla kuin työntekijä.

❌ 3D työntekijät ajattelevat, että riskien ottaminen on pelottavaa…

✅ Ylipapitar CEO tietää, että kun he ottavat sielun kutsun vastaan ja luottavat laskelmoituun riskiin, se tuo heille elämäntavan josta he unelmoivat….

❌ 3D Työntekijät ajattelevat, että heidän pitää tietää kaikki ennenkuin he voivat sen ensimmäisen askeleen….

✅ Ylipapitar CEO tietää että hän voi oivaltaa ja oppia matkan varrella..

❌ 3D Työntekijät pelkäävät tulla tuomituiksi ja hylätyiksi…

✅ Ylilpapitar CEO luottaa maailmankakkkeuden tukeen ja tietää kuinka käyttää muiden mielipiteitä eteenpäin vievänä voimana kohti menestystä sen sijaan että ne hidastaisivat jokaista liikettä….

❌ 3D työntekijät jatkuvasti kokevat olevansa kiireisiä ja paineen alaisina omassa yrityksessään, jokainen päätös tuntuu elämän ja kuoleman valinnalta..

✅ Ylipapitar CEO:t ovat joustavia ja hallitsevat tilannetta energeettisesti, niin että mikä tahansa haaste onkaan, he jatkavat kulkemista eteenpäin kohti tavoitetta ja uutta KULTA-AIKAA…

❌ 3D työntekijät jatkuvasti etsivät ratkaisuja ja antavat haasteiden lannistaa…

✅ Ylipapitar CEO:t ratkaisevat ongelmia ja ottavat toiminnan askeleita, siirtyen nopeasti haasteesta eteenpäin..

YLIPAPITAR CEO:t ovat visionäärejä

He eivät seuraa sääntöjä. He kyseenalaistavat niitä. Sitten he rikkovat ne, jotka ovat ristiriidassa sielun viisauden kanssa.

Valon johtajat ottavat riskejä. Eivätkä anna elämäntilanteen määritellä mikä on heille mahdollista. 

Kun heität hyvästit työntekijä ajattelulle ja alat ajatella kuin Ylipapitar CEO, pääset kristallin kirkkaaseen selkeyteen siitä, mikä sieluntehtäväsi on ja kuinka luot yrityksestäsi valtavan menestyksen.

Pystyt vihdoin keskittymään luovuutesi ja henkisten lahjojesi jakamiseen ja siihen mikä on sinulle aidosti tärkeää ja mistä nautit, ja luot yrityksen joka palvelee sinua ja elämäntehtävääsi JA LUO TAIVASTA MAAN PÄÄLLE.

Tulet saamaan kosketuksen suurempaan määrään ihmisiä kuin koskaan uskoit olevan mahdollista. Autat heitä elämään korkeavärähteisempää ja onnellisempaa elämää.

Kun vihdoin alat ajatella kuin Ylipapitar CEO, alat myös toimia sen mukaisesti ja siirtyä RUNSAUTEEN!

Ja se on TÄSMÄLLEEN se mitä minä olen täällä tekemässä:

Auttamassa sinua ASTUMAAN MENESTYVÄN VALOTYÖNTEKIJÄN rooliisi yrityksessäsi paljon nopoeammin ja helpommin kuin koskaan pystyisit yksin!

Ilmoittautuminen YLIPAPITAR CEO valmennukseen tarkoittaa että tulet astumaan vortexiin, jossa valmistut korkeamman tason valon johtajaksi. Jossa valotyöstä haaveilevasta työntekijästä, joka piilottelee lahjojaan nouset vihdoin VALOVOIMAISEKSI, VAURAAKSI JA VAPAAKSI valotyöntekijäksi, joka elää unelmia todeksi!

KLIKKAA TÄSTÄ ITSESI MUKAAN

On aika rohkeasti astua toteuttamaan omaa valotyöntekijän elämäntehtävääsi ja luoda runsautta henkisestä työstäsi ja pyhästä palvelemisesta!

✨ Tulet löytämään ne sinua sabotoivat, rajoittavat uskomukset jotka ovat piilossa sinun sokeassa pisteessäsi ja jumittavat sinua joka askeleella.

✨ Saat selkeyttä ja keskittymistä niihin OIKEISIIN asioihin yrityksessäsi- jotta sinun ei koskaan tarvitse tuhlata aikaa hyödyttömiin ja tuottamattomiin tehtäviin.

✨ Tulet tunnistamaan täsmälleen mitä sinun sielunasiakkaasi haluaa ja luomaan palveluita joita he rakastavat.

✨ Saat kaikki “valmiiksi-tehdyt” prosessit jotta voit rakentaa todellisen voimallisen yrityksen, joka ei ole täysin riippuvainen sinusta.

✨ Sinut on laitettu tälle valon tielle luomaan tuloksia – sen sijaan, että aina vain pysyt oppimisvaiheessa.

✨Se kääntää kaiken mitä luulet tietäväsi yrittäjyydestä päälleen. Joten epäonnistumisen pelot jotka joskus pitivät sinua paikoillaan, eivät enää koskaan pidä sinua jumissa….

✨ Luomaan unelmia todeksi oli se sitten rahallista .

Ja yksi mahtavimmista tavoista manifestoida on kun sinulla on oma yritys, ja kun otat maailmankaikkeuden lait käyttöösi ja tuot ne yritykseesi ja moninkertaistat manifestointisi ja auttaa sinua luomaan massiivisia muutoksia niin omaan elämääsi kuin myös valotyösi kautta muiden elämään.
 
YPC -ohjelma auttaa sinua luomaan yrityksen, joka perustuu omiin ainutlaatuisiin lahjoihisi ja intohimoosi. Ohjelman avulla opit käyttämään omaa intuitiotasi ja sisäistä viisauttasi luodaksesi menestyvän yrityksen, joka heijastaa omaa ainutlaatuista visiotasi. Liittyessäsi mukaan opit manifestoimaan oman unelmayrityksesi ja luot samalla merkityksellisen ja vaikuttavan elämä.
Jos ole vasta alussa ja sinulta puuttuu valon ammatti, ei hätää. Saat myös valmiuden toimia tässä uudessa ammatissa jo koulutuksen aikana. Vaihe vaiheelta osaaminen kasvaa & syvenee ja saat yhä uusia työkaluja tuoda omaan valotyöhösi. Saat useamman  valon ammatin koulutuksen (ALH enkelihoito, Regressioterapia, Selvänäköisyys ja Valokieli),  jollaista et voi mistään muualta saada.
 
Valon huippuammatin lisäksi saat vahvan kasvun yrityksesi rakentamiselle. Liian moni henkinen yrittäjä luovuttaa koska “asiakkaita ei riitä”! Me muutamme sen ja pääset toteuttamaan unelmatyötäsi ja vetämään puoleesi runsautta!!!
 
Sinä TIEDÄT, että sinulla on halu auttaa ja tehdä henkistä työtä. Haluat olla positiivisena osana tätä suurta ylösnousemusprosessia ja muutosta tässä maailmassa. Sinulla on syvä toive saada tehdä pyhää valon työtä mutta vaikka miten olet yrittänyt niin et ole saanut luotua menestyvää yritystä.

“Olen nyt täysipäiväinen valotyöntekijä ja menestyn hyvin, Sain luotua viime joulukuussa 30 000 euron kurssilanseerauksen ja sen jälkeen on tullut lisää hyvin maksavia ja valoonsa sitoutuneita VIP sielunasiakkaita. En olisi tässä ilman Anun valotyöntekijäkoulutusta. Muutos vahvassa niukkuusenergiassa elävästä tiedenaisesta tähän runsaudelliseen valotyöhön. Pelkoja on ollut ihan tähän hetkeen asti niin valtavasti voitettavaksi, mutta kun aikomus ja visio on ollut riittävän vahva, muutos on vain tapahtunut mitä ihmeellisimmillä tavoilla!”

AMMA VENTELÄ

Mutta suuren muutoksen tekeminen elämässä yksin

ON VAIKEAMPAA KUIN AJATTELET!

Se “tee-se-itse” voi tuntua melko yksinkertaiselta ratkaisulta, eikö vain?

Lähteä liikkeelle ja alkaa oppia kaikkea mitä Ylipapitar CEO:t tekevät. Alkaa tehdä kaiken itse. Ja sitten alkaa nähdä tuloksia, vai mitä?

Ikävä kyllä….EI.

KUN KYSEESSÄ ON SE MITEN SINÄ AJATTELET JA TOIMIT, ET VOI “OPPIA” OMAA TIETÄSI ERI TULOKSIIN.

Se menee paljon syvemmältä kuin AJATTELET mitä tiedät tai et tiedä.

Jos tietäisit jo mitä sinun pitäisi tehdä saadaksesi haluttuja tuloksia, miksi kamppailisit enää saadaksesi niitä?

Miksi lisää oppimista ei muuta tuloksiasi?

SE TODELLINEN TAISTELU TAPAHTUU PÄÄN SISÄLLÄ

Koska sinä jo tiedät että pelkkä uuden oppiminen ei tule muuttamaan sitä, kuinka sinä ajattelet ja toimit!

Jos haluat muuttaa kuinka ajattelet ja toimit sinun pitää löytää ne uskomukset ja itsesabotaasin lähteet, jotka ovat piilossa sinun sokeassa pisteessa ja pitävät sinua jumissa. Ongelma on…sinä vain et näe niitä! (siksi niitä kutsutaan sokeiksi pisteiksi!) Ja sinun pitää haastaa niitä.

Ja vasta kun olet haastanut uskomuksiasi, voi sinun todellinen ajatusmallisi alkaa muuttumaan ja luomaan todellisia tuloksia. Se on se milloin hetkessä koet transformaation 3D työntekijästä Ylipapitar CEO:ksi. Ja minä autan sinua luomaan tämän transformaation..

ESITTELEN UUDISTUNEEN:

YLIPAPITAR CEO ei ole “markkinointi kurssi” kuten ne muut joita olet ottanut aiemmin. — se on TÄYSI KOKONAISVALTAINEN TRANSFORMATIIVINEN PROSESSI joka tulee muuttamaan sinua….

Hämmentyneestä, haaveilijasta & lahjojaan piilottelevasta 3D työntekijästä

Valotyöntekijäksi, valon etujoukkoihin, Ylipapitar CEOksi , jota niin yrityksesi kuin maailmakin tarvitsee juuri nyt!

YLIPAPITAR CEO KOULUTUKSEN ARVO ON 8534 EUR
(Lanseeraustarjouksella, saat sen murto-osalla )

YLIPAPITAR CEO PROSESSI SISÄLTÄÄ 5 YPC KOODIA, jotka kääntävät kaiken minkä ajattelet tietäväsi valon yrittäjyydestä täysin päälaelleen, jotta voit todella nähdä kuinka tämän päivän menestyvä yritys todella toimii.

5 YLIPAPITAR KOODIA, JOISTA MENESTYKSESI RAKENTUU:

ANU GRACE (1980 × 1080 px) (1) (5) (1) (1)

KOODI 1: JOKAISELLA VALOTYÖNTEKIJÄLLÄ OMA TEHTÄVÄNSÄ. ELÄMÄNTEHTÄVÄSI ON AVAIN MENESTYKSESSÄSI.

Ensimmäinen koodi ohjaa sinua pyhään valon missioon. Tämä vaihe sisältää aktivointeja, pyhää valokielen kanavoimista, mystisten henkisen voimien käyttöön ottamista ja oman elämäntehtäväsi aktivoimista. Sinun oma niche, erikois osaamisala, on se rooli jonka maailmankaikkeus on sinulle antanut ja jota kannat sielussasi. Tulet sukeltamaan syvälle oivallukseen siitä TÄSMÄLLEEN kuinka sinä voit auttaa ja mikä valotyön suuntaus sopii sinulle parhaiten. Hoitojen tekeminen, valmentaminen, opettajuus, digitaalisten kurssien luominen, luennointi, kirjojen kirjoittaminen ym. Tulet selkeyttämään oman elämäntehtäväsi ja yhdistämään sen valon missioon, jonka tehtävänä on maapallon ylösnousemus taivas maan päällä värähtelyyn, jossa jokainen voi hyvin. Sinun kohtalosi on olla osana tätä prosessia kun vain otat sielusi kutsun nyt vastaan.

ANU GRACE (1980 × 1080 px) (1) (6) (1)

KOODI 2: OMAAN YLIPAPITAR VOIMAAN NOUSEMINEN JA SEN VOIMAN YLLÄPITÄMINEN. SYVÄLLINEN AJATUSMALLIEN JA USKOMUSTEN TRANSFORMAATIO.

Toinen koodi ohjaa sinua kehollistamaan täysin uuden värähtelytaajuuden omassa itsessäsi, koska jos et muuta värähtelyäsi ja rooliasi valotyöntekijänä, niin mikään ei tule muuttumaan ja jatkat vanhasta 3D tietoisuudesta toimimista. Tulet kokemaan syvällistä parantumista ja irtipäästöä vanhoista ajatusmalleista ja vastustuksista, peloista jotka ovat pitäneet sinua kiinni niukkuudessa ja “enkelikaapissa” peläten olla VAHVA ja ROHKEA oma itsesi. Sinulla on elämäntehtävä toteutettavana eikä pienuudessa toimiminen enää käy. Sielusi on valmis seuraavaan tasoon ja nouset siihen tämän ylösnousemus vaiheesi kautta!KOODI

ANU GRACE (1980 × 1080 px) (1) (7) (1)

KOODI 3: NOUSE VALON JOHTAJAKSI VALMENTAJANA, COACHINA, KOULUTTAJANA, LUENNOITSIJANA… YLIPAPITAR CEO TARJOAA SINULLE KOLME VALON AMMATTIA: ALH ENKELIHOITO, REGRESSIOHOITO JA EVS SELVÄNÄKIJÄ.

Kolmas pyhä koodi, johon sukellat tämän koulutuksen aikana on ammattitaitosi ja osaaminen valotyöntekijänä. Ylipapitar CEO koulutuksessa tulet siis saamaan valotyön ammattikoulutuksen Olen valmistanut sinulle kolme eri voimallista ammattikoulutusta joiden avulla voit aloittaa heti hoitojen tekemisen ja saada rahavirtaa kunnes olet valmis lanseeraamaan oman digitaalisen tuotteen tai palvelun. Ja hoitojen ja digitaalisten tuotteiden yhdistäminen tuo valtavan voimallisen tarjouksen sinulle joten tulet löytämään ALH enkelihoitajan, Regressiohoitajan eli menneet elämät terapia ja Enkelivalo selvänäkijän koulutukset, sekä henkinen opettajuus mm. Verkkokurssien luomiseen. Nämä ovat täsmälleen ne valotyön elementit, jotka ovat auttaneet minua vapauttamaan vastustuksen menestykseen ja luomaan vapautta ja syvää onnellisuutta elämään. Ja nyt ne työkalut tarjoan myös sinulle.KOOD

ANU GRACE (1980 × 1080 px) (1) (8) (1)

KOODI 4: NOUSE RUNSAUSVÄRÄHTELYYN JA MUUTA SUHTEESI RAHAAN LOPULLISESTI, JOTTA OPIT MANIFESTOIMAAN JATKUVAN ASIAKASVIRRAN JA RAHALLISTA MENESTYSTÄ YRITYKSESI KAUTTA ELÄMÄÄSI.

On runsausvärähtelyn ankkuroiminen todellisuuteesi. Vauraus on värähtelytaso ja sen voit saavuttaa VAIN muuttamalla suhteesi rahaan. Ylipapitar CEO:n miljonääri värähtely tulee olemaan sinun uusi “normaali” olotila ja sen kautta pystyt vastaanottamaan suurenmoista runsautta elämääsi valotyösi kautta. Vapautat sitä rahavirtaa tukkivaa energiaa aurastasi ja uudelleen ohjelmoit aivosi ja alitajuntasi runsauteen. Ylipapittaren elämä on rikasta sisältä ja ulkoa ja kukaan ei ole koskaan saanut aikaan suuremmoisia muutoksia maailmassa niukkuusenergiasta käsin. Raha ja runsaus ovat valon työvälineitä ja on aika avata hanat rajattomalle runsaudelle oman yrityksesi kautta!

ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO (15) (1) (2)

KOODI 5: VAHVA JA SYDÄNKESKEINEN YRITYSSTRATEGIA, JOKA JOKAINEN YRITTÄJÄ TARVITSEE (MUTTA SUURIMMALLA OSALLA EI OLE). NOUSE ASKEL ASKELEELTA 6-NUMEROISEKSI VALON YRITTÄJÄKSI LUODEN VALON VALTAKUNTASI & POSITIIVISTA MUUTOSTA MAAILMAAN. .

On olemassa 6 Pyhä Liiketoimintamalli askelta ja tulet saamaan ne kaikki Ylipapitar CEO koulutuksessa. Nämä 6 askelta ohjaavat sinun yriyksesi askel askeleelta menestykseen.
Löytät selkeät ohjeet sielunasiakkaiden magnetisoimiseen, myyntisysteemiin, tarjouksen luomiseen, nousumalliin ja tiimin luomiseen. Hämmennys ei ole ongelma kun keskityt yhteen askeleeseen kerralla. On kuin rakenteisit lego palikoita, seuraten ohjeita yksi askel toisensa jälkeen.Kaikkiin vaiheisiin on myös valmiiksi tehtyjä malleja joita voit käyttää kuten sähköposteja, myyntikirjeitä, myyntikäsikirjoituksia ym. Et voi epäonnistua jos seuraat toimintasuunnitelmaa. Sinun tarvitsee vain sitoutua ja vapauttaa itsesi tekosyistä kuten “en osaa”, “ei ole aikaa”, “en ole riittävän osaava”, “ei ole rahaa” ym. tekosyistä, jotka estävät sinua menestymästä. Näiden todistetusti toimivien sydänkeskeisten yritysstrategioiden avulla menestyksesi on väistämätöntä!

Kaikki Ylipapitar CEO moduulit sisältävät kattavavia videoita ja harjoituksia, jotka ovat erityisesti luotu liikuttamaan sinua transformaatiooosi (ei pelkästään opettamaan sinulle juttuja!) Ja valmiiksi-tehtyjä-malleja, prosesseja ja tarkistuslistoja joita voit suoraan ottaa käyttöösi yrityksessäsi. Et tarvitse muita koulutuksia luodaksesi 6-numeroisen yrityksen!
YPC antaa sinulle KAIKEN!

SAAT SIIS YLIPAPITAR CEO KOULUTUKSEN, JONKA ARVO ON 8534 EUR!

YDIN MATERIAALIN LISÄKSI TULET SAAMAAN
NÄMÄ KAIKKI BONUKSET:

12 KUUKAUTTA LIVE Valmennusta

saadaksesi tukea, selkeyttä ja vastauksia kysymyksiisi! Saa sitä rakkautta, tukea ja apua vastuuvelvollisuuteen Anun kanssa! Jokaisesta livestä tulee myös nauhoite, jonka voi katsoa jälkikäteen.
(sisältää vähintään 12 ryhmäsessiota)
Arvo 5964eur

JA VAIN TÄNÄÄN MAANANTAINA 29.8 SAAT:

Kaikilla on suhde rahaan. Ja jos olet kuten suurin osa ihmisistä, se suhde ei ole terve. Tämä suhde (täysin alitajuinen ja näkymätön suurimmalle osalle ihmisistä) ohjaa käytösmallejasi, toimintojasi ja päätöksiäsi rahan suhteen.

Saat tämän seuraavan tason RAHAMANIFESTOINNIN KOULUTUKSEN, jonka aikana opit nostamaan rahavärähtelysi korkeammalle tasolle käyttämällä edistyksellisiä rahamanifestointitekniikoita ja luomalla niin henkisesti kuin konkreettisestikin omaan taloudelliseen tilanteesi läpimurtoa.

Koulutus sisältää video-opetusta, affirmaatioita, hypnooseja, meditaatioita, työkirjoja…..

(Arvo 997e)

Pääset tapamaan Anua ja muita oppilaita ja luomaan upean lanseerauskampanjan tuotteellesi! Kun olet lanseerannut tuotteesi niin on aika oppia korkeamman tason strategioita, jotka muuttavat KAIKEN yrityksessäsi! Opit todistetusti toimivan liiketoimintastrategian, jolla voit nopeasti luoda 100K tulot! Askel askeleelta strategia sisältäen JOKAISEN yksityiskohdan jota seurata. 
(Vaihtoehtoisesti voit tulla HAVAIJILLE Anua tapaamaan!)

Arvo 1997€

Jos olet yksi niistä oppilaistani, jotka ovat vasta aloittamassa…

Ehkä et tiedä omaa nichea, sielunasiakasta ja sinulla ei ole vielä palvelua tai tuotetta niin nämä bonukset ovat SINUA varten!

Olen lisännyt koulutukseen NELJÄ voimallista valon ammattikoulutusta, jotka sisältävät kaiken mitä tarvitset päästäksesi vauhtiin yritystoiminnassasi ja valotyössäsi!

ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO-19

KRISTALLINEN VALOTYÖNTEKIJÄ (Arvo 4985eur)

Lanseeraa Menestyvä Valon Yrityksesi 90 päivässä

Valotyön upea peruskoulutus, joka sisältää KAIKEN mitä tarvitset aloittaaksesi henkisen alan yrityksen menestyksellisesti ja luodaksesi toimeentulon henkisellä työlläsi (vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta vielä yrittäjyydestä)

  • Luot yrityksen, jolla vedät puoleesi ihania maksavia asiakkaita, ilman että joudut aina vain tekemään enemmän ja enemmän töitä.
  • Luot yrityksen, joka antaa sinulle vapauden kävellä pois työn ääreltä ja viettää aikaa asioiden parissa joista todella nautit… Ja luottaa että sinulla on silti aina kaikki mitä tarvitset ja yrityksesi pyörii.
  • Luot yrityksen, jota voit todellakin tehdä MISTÄ TAHANSA päin maailmaa haluat.
ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO-19

Atlantislainen ALH enkelihoitajan ammattikoulutus (arvo 1997€)

Opit ohjaamaan asiakkaitasi lempeän enkelihypnoosin avulla korkeavärähteiseen taivastilaan manifestoimaan unelmia, tapaamaan enkeleitä ja oppaita, parantamaan ihmissuhteita, tapaamaan sielunkumppanin jne. Tämä koulutus on elämää muuttava ja kohottaa värähtelysi aivan uusiin tasoihin – lopullisesti! Ehdottomasti läpikäymisen arvoinen vaikka olisit koulututtaja etkä aio tehdä hoitoja valotyössäsi.
Kokemus on huikea!

ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO-19

Regressiohoitajan (menneet elämät) ammattivalmennus (arvo 997€)

Opi valon ammatti, jossa ohjaat asiakkaasi menneisiin elämiin, lapsuuteen tai vaikka Atlantikselle asti vapauttamaan vanhaa energiaa ja vapautumaan elämään täyttä elämää syvällä henkisellä viisaudella.

ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO-19

Enkelivalo Selvänäkijä ammattivalmennus koulutus (arvo 497€)

Aktivoi selvänäkökyky ja opi tekemään voimallisia tulkintoja ja. Opi valon ammatti, jossa ohjaat asiakkaasi menneisiin elämiin, lapsuuteen tai vaikka Atlantikselle asti vapauttamaan vanhaa energiaa ja vapautumaan elämään täyttä elämää syvällä henkisellä viisaudella.

ANU GRACE - YLIPAPITAR CEO-19

Opi kanavoimaan VALOKIELTÄ (arvo 297€)

Valokieli on pyhä ja korkeavärähteinen jumalten kieli, jonka voiman tulet kokemaan elämässäsi kun alat käyttää tätä oman yrityksesi menestyksen manifestointiin. “Kielillä puhumiseen” on olennaista saada Pyhä Jumalallinen aktivointi, jotta tämä kanavointi tapahtuu puhtaudessa ja yhteydessä Korkeimman Valon kanssa. Tässä n. 60- minuutin mittaisessa koulutuksessa saat aktivoinnin valokieleen, jonka jälkeen tulet kokemaan Ylipapitar voiman kasvavan enemmän kuin KOSKAAN!

Lisäksi muita bonuksia:

Yrittäjän Tekninen kirjasto. Tämä bonus tarjoaa sinulle selkeät ohjeet kuinka voit helposti luoda mm. oman sähköpostilistasi, laskeutumissivun sekä systeemin, joka markikinoi sinun palveluasi tai tuotettasi automaattisesti!

(arvo 497€)

Kristallinen Millionista Mestarikoulutus – Kun yritysesi pääsee vauhtiin ja alkaa kasvamaan, niin myös pankkitilisi! Tässä 60- minuutin mittaisessa koulutuksessa opit ajattelemaan & toimimaan kuin miljönääri, jotta voit TULLA ensin henkiseksi miljonääriksi ja sitten 6- tai 7-numeroisen yrityksen omistajaksi.

(arvo 499€)

Delfiinienergia voimallinen energiahoitosarja Kauailta. Ryhmäkaukohoito

(arvo 497€)

6-numeroinen Ylipapitar CEO Hypnoosi – Uudelleen ohjaa alitajuntasi ajattelemaan ja asettumaan 6-numeroisen yrityksen omistajaksi vain 10- minuutissa

(arvo 97€)

Kristallinen Millionista Hypnoosi – Vihdoin luo se selkeys mitä tarvitset luodaksesi bisnesvisiostasi totta ilman niukkuusajattelua!

(arvo 97€)

YLIPAPITAR CEO + TÄYSI BONUSPAKETTI

Kokonaisarvo on 27,952 euroa!

Loin Ylipapitar CEO:sta nopeimman ja helpoimman tien menestyä – työntekijän ajatusmallista CEO:ksi, omaan valon voimaasi yrityksessäsi.

Mutta myös loin siitä kaikkein tukea antavimman. Siksi YPC sisältää 12 kuukautta LIVE ryhmävalmennusta kanssani!

Onko sinulla kysymyksiä? Epävarmuutta? Epäilyksiä?
Jotain – mitä tahansa – mitä et oikein sisäistä?

Etkö oikein tiedä kuinka ottaa toiminnan askeleita ja ottaa opittua käyttöön? Tai oletko oikeasti kulkemassa oikeaan suuntaan? Tai miten jokin tietty strategia toimii erityisesti SINUN yritysidealle?

ME TARJOAMME SINULLE TUEN.

Kuvittele kuinka paljon pidemmälle ja NOPEAMMIN pääset unelmaasi, kun voit hypätä valmennukseen mukaan ja saada vastaukset mieltä polttaviin kysymyksiin LIVENÄ?!

YPC jäsenet sanovat että Ylipapitar CEO on kaikkein kokonaisvaltaisin, kaiken kattava ja syvällisin tapa luoda oma yritys. 

Sen valon näkökulma oppimiseen ja SUUREEN toiminnan ottamiseen. Se tuo huomion ajatusmaailmaasi, jotta voit alkaa ajatella kuten YLIPAPITAR CEO nopeammin kuin mitä voisit yksin tehdä. Ja saat vielä ne kaikki helposti seurattavat malliohjeet ja prosessit jotka tarvitset myös saadaksesi asioita aikaan myös kuten Ylipapitar CEO. Se lähestyy yritttäjyyttä aivan uudella kristallisella & korkeavärähteisellä tavalla . (ja meidän menestystarinamme todistaa sen!) Mutta… se ei todellakaan ole kaikille.

Jos etsit taikanappia tai “rikastu-nopeasti-menetelmää”, YPC ei ole sinua varten.
YPC on luotu näyttämään sinulle kuinka luoda pitkäkestoinen, kasvatettavissa oleva ja menestyvä yritys. Toisinsanonen…..OIKEA YRITYS. Joten jos etsit pikaista oikotietä, jatka etsimistä.


Jos “ajattelet” aloittavasi yrityksen ehkä puolen vuoden päästä jossain vaiheessa, YPC ei ehkä ole sinua varten…vielä

Jotta voit saada eniten irti YPC:stä sinun pitäisi vähintään tuntea KUTSU PYHÄÄN VALOTYÖHÖN!

Lopuksi, YPC on erityisesti suunniteltu verkossa toimiville yrittäjillä ja yrittäjiksi haluaville.

Ja näiden sanojen jälkeen, jos olet valmis alkamaan toteuttaa elämäntehtävääsi ja palvelamaan maailmankaikkeutta ja olet valmis käyttäään sen ajan ja energian (kyllä, tähän liittyy ajan ja energian käyttö) luodaksesi visiostasi totta niin TÄSSÄ ON SINUN MAHDOLLISUUTESI!

Jos tämä kuulostaa sinulta, ja olet vihdoin valmis sitoutumaan itseesi, unelmaasi ja valotyöhösi, lupaan että YPC on varmin tie menestykseen!

ITSE ASIASSA TEEN JOTAIN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ JA TAKAAN SEN!

Tämänkaltaisissa verkkokoulutuksissa ei yleensä ole tyytyväisyystakuuta mutta koulutuksen sisällä tulet saamaan aivan erityisen mahdollisuuden tyytyväisyystakuuseen.

Annan sinulle kokonaista 2 kuukautta – 60 päivää – yrittää YPC:tä ja todistaa itsellesi että tuon tuloksia sinulle, joita lupaan. Jos niin ei käy niin sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä tiimiimme ja palautamme investoinnin sinulle. 

Mutta täysi läpinäkyvyys…tässä on pikku juju. Sinun on todistettava minulle että teit työn. 

Se syy tähän on yksinkertainen…mikään ei toimi ellet käytä sitä. Ihmiset ymmärtävät saamisen ja saavuttamisen. He ostavat koulutusohjelman ja ajattelevat ottaa toiminnan. Mutta 30, 60, 90 päivää myöhemmin he eivät ole edes kirjautuneet sisään, he pyytävät rahan palautusta kertoen itselleen, ettei se tuote ole toiminut.

Kuulehan..

Mikään Ei Toimi Sinulle
Jos SINÄ Et Tee Mitään.

Ainoa mitä ne 14-päivän riskitön tyytyväisyystakuu rahan palautukset luovat yrittäjille on maksujen prosessoimisesta tullut päänsärkyä minulle ja tiimillemme ja minun yritykseeni.

Joten, jos et aio tehdä sitä työtä ja ottaa askeleita, joita opetan, säästä rahasi. Pahoittelen, jos se kuulostaa tiukalta mutta todellakin, me tarkoitamme sitä.

KUITENKIN…

Jos olet valmis ottamaan toiminnan askeleet, silloin tämä on kaikkein anteliain rahat takaisin lupaus mitä ikinä saat, koska suurin osa verkkokoulutuksista on sellaisia, joissa ei ole rahat takaisin mahdollisuutta. 

Koska se antaa sinulle kokonaiset 60 päivää käydä läpi kaikki video oppitunnit.

Kokonaiset 60 päivää testata, uudelleen hioa, laittaa toimeen ja kasvattaa yritystäsi.

Kokonaiset 60 päivää saada sitä tukea mitä tarvitset, jos jäät jumiin.

Saat kokonaista kaksi kuukautta siirtyä haaveilusta ja toiveajattelusta tulosten saamiseen tai saat rahat takaisin! 

Eli tämä on mitä tarjoan sinulle…

Yksinkertaisesti näytä tiimilleni tehty työ ja me palautamme sinulle investointisi, jos et koe saaneesi apua koulutuksesta!

Nyt kun menestyksesi on näin turvattu, todennäköisesti mietit…

OK, ANU! MUTTA KUINKA PALJON ON INVESTOINTINI? 

Ylipapitar CEO ei ehkä ole “halpa”, mutta se näyttää sinulle tuloksia joita haluat. Se ei ole sama kuin 49 euron jäsenyysohjelma tai 99euron uutiskirje tilaus. Se on pieni investointi itseesi, joka tulee tuomaan mahtavia osinkoja tulevaisuudessa.

Sellaista, joka tulee maksamaan sinulle takaisin loppuelämäsi. Työkaluja luoda 100k vuositulot (tai kuukausitulot!?) Antamalla sinulle mahdollisuuden luoda positiivisia muutoksia maailmaan ja luoda yrityksen joka antaa sinun elää juuri sellaista elämää kuin sinä haluat!

Se on transformaatio, joka vapauttaa sinut työntekijä ajattelusta joka pitää sinua kiinni niukkuudessa ja taistelussa. Ja antaa sinun luoda valon valtakuntasi ja nousta valon johtajuuteen.

Ja kun punnitset tätä kaikkea investointiisi ja mitä se tulee antamaan sinulle ja tulevaisuudellesi, siitä tulee helppo valinta.
Ja koska minä olen sitoutunut tekemään YLIPAPITAR CEO:sta mahdollisimman helppopääsyisen, sillä niin moni aloitteleva yrittäjä haluaa saada sen tiedon ja taidon, joka tekee heidän bisnesunelmastaan totta…

“En olisi voinut uneksiakaan miten paljon voin oppia valotyöstä niin lyhyessä ajassa ja että minulla olisi oma yritys!!! Ennen Anun valotyön koulutusta tiesin, että haluan tehdä valotyötä ja että se on minun elämäntehtäväni, mutta en vain tiennyt mistä edes aloittaa. Nyt minulla on itseluottamusta ja olin 5 tähden Astral TV selvänäkijä! Olen niin kiitollinen Anulle tästä Valotyön koulutuksesta. Se on muuttanut elämäni!!! Kiitos!!!”

JULIA HOKKANEN

Ylipapitar CEO hinta on normaalisti 6000 euroa

Mutta, koska luet tätä meidän vuoden suurimman lanseerauksen aikana, olen päättänyt ottaa lähes 2000 euroa POIS hinnasta, minun
Vain-Lanseeraus-Investointi on vain 12 x 379eur!

Todellakin!! Torstaihin klo. 23.59 asti sinulla on mahdollisuus päästä mukaan vain 379 x 12 TÄNÄÄN!

3997 EUR

KYLLÄ HALUAN HETI MUKAAN JA MAKSAN KERRALLA KOKO SUMMAN 3997 EUR (SÄÄSTÄN 240EUR) 
KERTAMAKSULAHJANA SAAT LISÄKSI:
CHATGPT – AVAIN MENESTYKSEEN EKSKLUSIIVINEN 
SISÄÄNPÄÄSYN LIVE AI-WORKSHOPPIIN SISÄLLÖNTUOTANNON JA LIIKETOIMINNAN TEHOSTAMISEEN VALONNOPEUDELLA.

12 x 379 EUR

KYLLÄ, HALUAN OSALLISTUA TÄHÄN VALOTYÖNTEKIJÖIDEN SUPERKOULUTUKSEEN JA MAKSAA JOUSTAVASTI KORTILLA KUUKAUSIMAKSULLA

 

 

YLIPAPITAR CEO AMMATTIVALMENNUS JA YRITYSKOULUTUS

ALKUINVESTOINTI MENESTYVÄÄN HENKISEN ALAN YRITYKSEEN

Helppo ja antelias maksusuunnitelm

MITÄ SINÄ SAAT:

✨ Ylipapitar CEO next level moduulit, videot, pdf:t, malliohjeet, askel askeleelta prosessin 
Arvo 8534e
✨ 12 Korkeamman tason Ylipapitar CEO Live valmennusta Anun kanssa!
✨ YLIPAPITAR CEO LIVE TILAISUUS – Sisäänpääsy LIVE koulutukseen 
Kauai, Havajilla tai Suomessa 2023 (sinä valitset!)
✨ Ohjattuja valotyötä tukevia meditaatioita ja henkisiä papitar aktivointeja
✨ Pääsy YKSITYISEEN YLIPAPITAR CEO Facebook -ryhmään koko vuodeksi! Arvo korvaamaton!
✨ HUIKEAN BONUSPAKETIN, joka sisältää KAIKEN mitä tarvitset menestyäksesi nopeammin!
Arvo täysi bonuspaketti 19,418eur
✨ Elinikäinen pääsy kaikkeen materiaaliin

KOKONAISARVO YHTEENSÄ 27,952 e

Meidän on sitouduttava sieluntehtäväämme, jos haluamme nähdä muutoksen maailmassa!

Emme voi enää piilotella kykyjämme tai odottaa lupaa nousta omaan voimaamme. Nyt on tullut aika lalla katalysaattoreita muutokselle ja ottaa vastaan vaurautta ja nostaa värähtelytasomme korkeampaan minään.

Jotta voit JOHTAA tarvitset vauraan valon valtakunnan… ilman että olet itse niukkuudessa henkisesti, fyysisesti tai energeettisesti.

6kk valmennuksen jälkeen olet:

✨ Tuonut kaikki YLIPAPITAR KOODI™ osat yritykseesi ja noussut sen avulla pysäyttämättömään valon voimaan!
✨ Rakentanut yrityksesi 6 pyhän liiketoimintastrategian mukaisesti, jolloin kasvu tulee olemaan rajatonta!!! – ja samoin sen mukana tuoma vauraus!
✨ Integroinut Feminiisen ja Maskuliinisen voiman valotyöhösi
✨ Kehollistanut oman Korkeimman Minän ja Sieluntehtäväsi
✨ Vahvistanut valon ammattitaitoa Ylipapitar certifikaattiohjelman kautta
(ALH Enkelihoito, Regressioterapia, Selvänäkijä ja Valokieli). Tulet saamaan todistuksen osioiden suorittamisesta. .
✨ Magnetioisunut yrityksesi, sielunasiakkaasi, rahavirtasi….
✨ Siirtynyt pienuudesta suuruuteen – valon pysäyttämättömään voimaan!!!
✨ Ja paljon muuta…

TÄMÄ ON MATKA NAISELLE, JOKA ON VALMIS OTTAMAAN HALTUUN OMAT PYHÄT LAHJANSA

Tässä pyhässä koulutusohjelmassa sinä tulet…

💎 Astumaan uuteen värähtelytaajuuteen jossa manifestointivoimasi moninkertaistuu rahan, asiakasvirran ja auttamistyösi suhteen. EI ENÄÄ EPÄTOIVOISTA YRITTÄMISTÄ TAI PUOLIKSI MANIFESTOITUA VALOTYÖTÄ.

💎 Pääset auttamaan asiakkaitasi muistamaan keitä he todella ovat ja sitä kautta nousemaan kristalliseen värähtelyyn jossa KAIKKI ON MAHDOLLISTA!

💎 Vapauta itsesi ajatusmalleista jotka ovat vain myrkkyä sieluntehtävällesi ja pitävät sinua toteuttamasta sitä miksi olet tänne syntynyt. Päästä irti raha-ajattelusta joka on pitänyt sinua kiinni köyhyydessä, pienuudessa ja karmallisissa rahakierteissä. TOIVOTA TERVETULLEEKSI RIKAS RUNAUDELLINEN KRISTALLINEN ENERGIA JOKA MAGNETISOI RAHAN JA RIKKAUDEN VIRRAN.

💎 Opi pyhiä strategioita joilla luot jatkuvan rahavirran jossa sinun vanha vuositulosi muuttuukin kuukausituloksi! VIHDOIN ASTUT KRISTALLISEEN MILLIONISTA ELÄMÄÄN JONKA TODELLA ANSAITSET!

💎 Saat käyttöösi yritys strategioita, joita TARVITSET muuttaaksesi jumalallisen valotyön ja palvelemisen myös voimalliseksi ja tuottavaksi yritykseksi vuosiksi eteenpäin. PALVELE SYDÄMELLÄ JA KASVA AIVOILLASI…TASAPAINOINEN VALON YRITTÄJÄ.

💎 Löydä rakkauden täyttämä kaava oman henkisen työsi eteenpäin viemiseen ja magnetisoi unelmien asiakkaita jotka vain odottavat saavansa antaa korttinsa sinulle. EI ENÄÄ MARKKINOINTI PELKOA JA PIILOSSA OLEMISTA!

💎 Opi käyttämään työkaluja ja teknologiaa jotka auttavat pyörittämään yritystäsi ja kasvattamaan sitä.,…nopeasti! PÄÄSET PELKOJESI YLÄPUOLELLE JA LUOMAAN YRITYSTÄ JOTA RAKASTAT!

Vihdoin kattava valotyötekijöiden superkoulutus joka sisältää niin huikean uuden ammatin kuin avaimet menestyvän UNELMIEN YRITYKSEN luomiseen. YliPapitar CEO koulutus auttaa sinua toteuttamaan elämäntehtävääsi, auttamaan muita henkisen työn kautta, astua runsauden virtaan magnetisoimalla jatkuvan rahan ja asiakasvirtauksen.

Ota vihdoin oma voimasi käyttöösi ja tule siksi valotyöntekijäksi joksi olet syntynyt käyttämällä niitä menestyksen strategioita ja huikeita Atlantislaisia hoitotekniikoita jotka ovat minulle kestänyt lähes 15 vuotta oppia.

3997 EUR

KYLLÄ HALUAN HETI MUKAAN JA MAKSAN KERRALLA KOKO SUMMAN 3997 EUR (SÄÄSTÄN 240EUR) 
KERTAMAKSULAHJANA SAAT LISÄKSI:
CHATGPT – AVAIN MENESTYKSEEN EKSKLUSIIVINEN 
SISÄÄNPÄÄSYN LIVE AI-WORKSHOPPIIN SISÄLLÖNTUOTANNON JA LIIKETOIMINNAN TEHOSTAMISEEN VALONNOPEUDELLA.

12 x 379 EUR

KYLLÄ, HALUAN OSALLISTUA TÄHÄN VALOTYÖNTEKIJÖIDEN SUPERKOULUTUKSEEN JA MAKSAA JOUSTAVASTI KORTILLA KUUKAUSIMAKSULLA

 

 

Olen vastaanottanut tehtäväkseni auttaa naisia päästämän irti alitajuntaisesta vastustuksesta, joka blokkaa heidän mahdollisuutensa vetää puoleensa sitä mitä he todella haluavat ja ansaitsevat. Seuraan muinaista Atlantiksen aikaista YliPapittaruudesta kumpuavaa sieluntehtävääni herättää valotyöntekijöitä muuttamaan maailmaa!

Ennen kuin työskentelet kanssani, sinun tulisi tietää, että… Kun päätät tehdä kanssani työtä, elämäsi alkaa muuttua välittömästi. Ota tämä varoituksena. Valtavia muutoksia. Kauniita muutoksia.

Ole valmis. Olen rakastava ja myötätuntoinen; loistan totuuden valoa hellällä, turvallisella ja elämäsi muuttavalla tavalla. Odotan sinulta tuloksia – odotan sinun noudattavan ohjeistuksia ja olevan 100 % sitoutunut.

Työni on tehokasta ja elämäämuutavaa, ja se kulkee valon voimalla. Ja se on HAUSKAA! Sinun kokemuksesi tulee täyttymään naurusta ja jumalallisest amanifestaatiosta kun otat haltuusi oman jumalatarvoimasi.

Jos haluat kommunikoidan henkioppaidesi kanssa ja vastaanottaa päivittäin voimaa ja opastusta jumalattarilta… voila! Tässä on ovi josta käydä sisään!

Mitä tapahtuu kun klikkaan linkistä ja ilmoittaudun YPC mukaan?

Heti kun ilmoittaudut mukaan Ylipapitar CEO valmennukseen, tulet saamaan sähköpostiisi tervetulokirjeen, joka sisältää kutsun yksityiseen vain YPC koulutuksessa olevalle kurssialustalle ja koulutuksen omaan Facebook ryhmään vertaistuen saamiseksi.

Materiaali on jo auki ja valmiina odottamassa sinua. Koulutuksen sisällä pääset lataamaan itsellesi kurssikalenterin, jossa kaikki livet ja bonusaikataulut ovat nähtävissä ja voit laittaa hyvissä ajoin kalenteriisi.

Kuinka kauan minulla on pääsy materiaaleihin?

Kaikki kurssin opetusmateriaalit ovat suljetulla kurssisivustolla, johon saat pääsyn ilmoittautuessasi mukaan. Sinulla on sisäänpääsy kurssialustalle niin kauan kuin tämä kurssialusta on käytössä. Suosittelemme lataamaan ne sieltä talteen omalle laitteellesi ja näin varmistat, että sinulla on niihin ikuinen pääsy, myös vuosia kurssin jälkeen kun haluat palata kristallisiin meditaatioihin ja opetusvideoihin. Monet kurssilaiset käyvät koulutusta uudelleen ja uudelleen ylläpitääkseen kristallisen värähtelyn ja manifestoinnin pysäyttämättön virran, jonka luot kurssin aikana.

Paljonko opiskelu vaatii aikaa?

Olet tullut mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan yrityksesi, joten on tärkeää panostaa aikaa ja energiaa tähän. Monesti valotyöntekijät luulevat että valotyö on pelkästään hoitoja tai kouluttamista mutta kaikki yritykseen liittyvää on myös valotyötä, koska sen avulla pääset luomaan valon valtakuntasi! 

Voit käydä koulutusta läpi omassa tahdissa, sinulle sopivalla aikataululla ja sinä itse päätät omasta yrityksestäsi.  Saat tästä kurssista itsellesi niin paljon, kuin itse sijoitat siihen. 60-90 päivässä pääset hyvin vauhtiin ja me toimimme koulutuksessa 90 päivän sykleissä ja jos seuraat koulutuksen aikataulua niin 60-90 päivässä olet jo saanut suuremmoisia asioita aikaan! 

Vaikka olen nähnyt suurta menestystä ja upeiden tulojen liikkeelle saamista joissain aloittelijoissa jo ensimmäisten viikkojen aikana, niin suurin osa oppilaista on ottanut enemmän aikaa moduulien prosessoimiseen ja uuden värähtelytason asettumiseen erityisesti ne oppilaat, jotka ovat vasta aloittamassa.

Suosittelen lisäämään esim pari tuntia arkipäivinä osana työtäsi koulutuksen läpikäymiseen ja intergroimiseen niin näet nopeasti tuloksia. 

Onko koulutuksessa Anun henkilökohtainen tuki?

KYLLÄ! Tämä on YLIPAPITAR CEO LIVE VALMENNUS, johon kuuluu 12 liveopetussessiota Anun ohjauksella. Koulutuspaketti on suunnitteltu tarjoamaan sinulle KAIKEN mitä tarvitset luodaksesi voimallisen elämänmuutoksen ja valotyön bisneksen. Voit suunnitella aikataulut itse ja käydä materiaalit läpi omassa tahdissa ja katsoa koska tahansa live valmennuksen jälkikäteen, jos et pääse livenä mukaan. Voit kysyä kysymyksesi etukäteen ja Anu vastaa sinulle livessä. 

Tässä on mukana Anun ryhmävalmennussessiot, joten tulet saamaan vastauksia ja tukea SINUN omaan yritykseesi, niin ettei sinun koskaan tarvitse jäädä jumiin tai kokea epävarmuutta seuraavasta askeleesta. 

Jos tämä ei toimi minulle, saanko rahani takaisin?

Koulutuksen ja verkkokauppajärjestelmän luonteesta johtuen meillä ei ole yleistä rahan palautusta. Mutta olemme luoneet mahdollisuuden sinulle saada 60 päivän aikana rahat takaisin, jos et löydä kahden kuukauden käymisen jälkeen valmennuksesta sitä, mitä elämääsi etsit, niin voit peruuttaa osallistumisesi 14 päivän sisällä.
Tämän KJAn sisäisen peruutusoikeuden lunastaminen tapahtuu siten, että kun olet ensin antanut tällä koulutukselle todellisen mahdollisuuden muuttaa elämäsi ja käynyt materiaaleja läpi. Ainoa mitä pyydämme, on se, että näytät meille työn , koska MIKÄÄN EI TOIMI ELLET SINÄ TOIMI. Tämä koulutus toimii todistetusta ja strategiat ovat testattuja ja lisäksi ne ovat sekä valotyöhön ja ajan hengen mukaiset. Ohjeet peruuttamiseen löytyy koulutusalustalta “Aloita tästä” osiosta. Lähetä materiaalit meille sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com osoittaaksesi, että olet tehnyt työn itsesi eteen. Muita kysymyksiä emme kysy.
Haluamme tähän koulutukseen mukaan vain sitoutuneita, valoa etsiviä valotyöntekijöitö. Joten jos huomaatkin koulutuksen aikana, että et ole sellainen, olet vapaa lähtemään näytettyäsi työn. Jos peruutuksesi tulee myöhässä, olet velvoitettu maksamaan koko kurssin hinnan alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Voitko taata tuloksia?

Jos omistat itsesi täydellisesti muutokselle ja seuraat todistettuja strategioita ja omaa rooliasi yrittäjänä, joita opetan sinulle tässä koulutksessa, niin olen 100 % vakuuttunut siitä, että tulet näkemään tuloksia enemmän kuin koskaan ennen! Mahdottomasta tulee mahdollista ja pääset toteuttamaan unelmaasi valotyöntekijänä. Kuitenkin, jos et tee työtä sen eteen, niin en voi taata tuloksia. Työ, jonka teet itsesi kanssa riippuu sinusta. Tämä on matka, jolla otat takaisin ylipapirarvoimasi ja muutat elämäsi, suunnittelet & rakennat yrityksesi! Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi, vain SINÄ voit sen tehdä! Jos olet halukas tekemään työn, elämäsi tulee muuttumaan rikkaaksi ja kauniiksi, sisältä ulos! 

Kuinka tämä poikkeaa muista yrityskursseista?

Menemme P-A-L-J-O-N syvemmälle kuin pelkät yrityskoulutukset, joissa on vain strategiaa (vaikka käytämme kyllä myös niitäkin).
Tämän koulutuksen fokus on sinun sisäinen transformaatiosi voimalliseksi valotyöntekijäksi samalla kuin luot yrityksestäsi 6-
numeroisen valon valtakunnan. 
Yrityksen luominen todellisuudessa tapahtuu solutasolla. Se on paljon syvempää, kuin mikään työ, mitä olet koskaan ennen tehnyt. 
Tässä tavoitetaan sinun valotyönkokemuksesi todellinen ydin, identifioimalla se malli jota noudatat ja esteet rahalle, asiakasvirralle ja muiden auttamiselle Lopputulos on se, että sinusta tulee voimallinen Ylipapitar CEO 6-tai 7-numeroisen yrityksen omistaja, joka samalla muuttaa maailmaa!

Voinko maksaa osissa tai pankin kautta?

Kyllä! Meillä on kaksi eri osamaksuvaihtoehtoja, joista voit valita tarvittaessasi maksusuunnitelman sen mukaan mikä sinulle paremmin sopii. Ilmoittautumislinkistä klikkaamalla löydät myös pankkimaksuohjeet ja ne on saatavilla vain kun olet ensin hyväksynyt kurssin ehdot. Voit kysyä apua ilmoittautumiseen myös osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com

Olen käynyt Kristallinen Valotyöntekijän, joka on bonuksen tässä materiaalit jo aikaisemmin ja haluan mukaan tähän LIVE valmennukseen! Kuinka se onnistuu?

Kyllä! Meillä on ainutlaatuinen osallistushinta JO Kristallinen Valotyöntekijä koulutuksen käyneille papittarille, jotka ovat valmiita menemään syvemmälle ja nousta UUTEEN TASOON! Joten ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com ja kerro koska, millä nimellä, sähköpostiosoittella olet ostanut KVKn aikaisemmin niin lähetämme sinulle ilmoittautumislinkin erikseen.

Entä jos minulle nousee kysyttävää?

Noin joka toinen viikko Anu pitää LIVE valmennussession, johon voit tulla livenä saamaan valmennusta suoraan Anulta tai lähettää kysymyksesi etukäteen ja kuunnella nauhoituksena vastauksen.

Lisäksi voit myös koska tahansa laittaa meille kysymyksesi asiakaspalveluun, tekniseen tukeen tai laskutukseen liittyen osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com
Entä jos minulle nousee kysyttävää?jossa unelmat toteutuvat!

Mikä on Atlantis?

Atlantis oli sivilaatio, joka romahti 12 000 vuotta sitten. Ennen romahtamista Atlantislaiset elivät Kulta-Aikaa tuhansia vuosia.
Atlantiksen tarina tarjoaa meille katsauksen maailmaan, jossa ihmiset elivät rauhassa ja runsaudessa tuhansia vuosia. Legendan mukaan Atlatis oli kauneuden, runsauden, hyvinvoinnin ja henkisen viisauden sivilisaatio. Atlantislaiset elivät korkeassa “kristallisessa” 5D värähtelytasossa, ykseydessä kaiken kanssa. He seurasivat sisäistä ohjaustaan ja manifestoivat unelmiaan todeksi vaivattomasti.
Kultaisen Atlantiksen viisaus ja elämäntapa ovat ajattomia. Ja erityisen ajankohtaisia juuri nyt kun planeettamme on suuren heräämisen ja muutoksen keskellä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen tuki ja mahdollisuus nousta korkeimpaan potentiaaliisi, mutta sinun on otettava se askel.
Uskalla päästää irti vanhoista rajoittavista toimintamalleista , jotka eivät enää palvele sinua, anna Anun ja Atlantiksen inspiroida sinua siirtymään runsaudellisempaan ja henkisesti rikkaampaan elämään,
jossa unelmat toteutuvat!

VALOTYÖNTEKIJÄ

“Ensimmäisen kuukauden jälkeen yrittäjänä ja kalenteri on heti täyttynyt asiakkaista!

Tuhannet kiitokset Anu kun pidit tämän kurssin! Kun mietin osaamistani ennen kurssia ja sen jälkeen,
huomaan miten valtavasti ollen oppinut tärkeitä asioita lyhyessä ajassa ja miten paljon nämä opitut asiat ovat auttaneet minua yrityksen käynnistämisessä.

Olen myös luonut valotyöstä pitkäkestoisen ja menestyvän liiketoiminnan! Kiitos Kiitos Kiitos”

IINA LAPPALAINEN

“Lanseerasin valotyöyritykseni ja heti ensimmäisen viikon aikana myin 8 (!!!) hoitosessiota 150euron hoitohinnalla ja hoitokalenteri on ollut koko ajan täynnä 2 viikkoa eteenpäin!
Olen myös aloittanut kristallien myymisen ja työpajojen pitämisen verkossa. Niissä on usein n. 100 osallistujaa!
Yritykseni kokonaistulot ovat nyt kuukaudesta toiseen
10 000euron tasolla!Kun aloitin työskentelemään Anun kanssa, olin juuri lopettamassa vanhan yritykseni. Ja tässä nyt olen, tekemässä tätä työtä, rakastaen sitä, luoden tuloa ja auttaen sielunasiakkaitani!”

LIISA

“Työskentely Anun kanssa on räjäyttänyt tajuntani! Olen vasta aloittamassa valotyötäni mutta asiakkaita on jo jonossa ja tuntuu kuin niitä tuotaisiin minulle kultalautasella.

Elän luottamuksen virrassa ja sisäisessä rikkaudessa, Tämän kristallisen värähtelyn ja kauniiden ALH hoitojen avulla olen myös saanut parannettua monia fyysisiä haasteita kuten migreenin.

Tiedän sisäisesti, että pystyn ihan mihin vain mihin sydämessäni haluan energiani suunnata..”

Scroll to Top