ANU grace ja atlantiksen enkelit esittävät

Kristallinen Jumalatar Akatemia

KRISTALLISOI VÄRÄHTELYTASOSI
JA LUO UNELMIESI ELÄMÄ

Olet valmis suurelle positiiviselle muutokselle elämässäsi ja sisimmässäsi olet AINA tiennyt että elämällä on jotain paljon enemmän annettavaa mutta…

…tuntuuko, että olet jäänyt jumiin epävarmuuteen ja etkä aivan tiedä mitä sinun olisi tehtävä elämässäsi.

…mietitkö oletko oikealla tiellä ja se syö sinun itseluottamustasi. 

…vuodet vaihtuvat mutta ne unelmasi eivät vieläkään ole toteutuneet, et ole päässyt kokemaan pyhän rakkauden parisuhdetta, eikä taloudellinen tilannekaan ole  parantunut?

Olet seurannut elämääsi sivusta..

Elämä on tapahtunut sinulle jo tarpeeksi kauan… 

Sielusi JANOAA oppia kuinka luoda korkeavärähteinen ja unelmien täyttämän elämän.

Aktivoidaan yhdessä salatut manifestointivoimasi, jotta voit joka aamu herätä tunteeseen, että unelmaelämäsi on jo tässä ja nyt: heräät unelmakumppanisi vierestä, nouset ylös töihin jota rakastat, sinulla on ylimääräistä rahaa käytettävissä ja tiedät, että kaikki se, mitä haluat, on helposti saavutettavissasi. 

ON PYHÄN TRANSFORMAATION AIKA,

Valmistaudu ottamaan takaisin voimasi ja lunastamaan sinun unelmasi, olivat ne mitä tahansa!

Sinä et ole syntynyt tähän maailmaan kärsimään tai elämään elämää, joka on vain “tarpeeksi hyvä”.

Liity Kristalliseen Jumalatar Akatemiaan nyt

Kristallinen Jumalatar Akatemia on vortex, jossa muutat täydellisesti taajuutesi puutteesta täyttymykseen kaikilla elämäsi osa-alueilla. Astut omaan voimaasi tavalla, jolla et ole tehnyt sitä koskaan ennen, ja opit luomaan todeksi sen, mitä sydämesi ja sielusi todella haluaa!

Kun lopetat “sivustaseuraamisen” ja sen sijaan alat tietoisesti suunnitelma oman LÄPIMURTOSI unelmaelämääsi, kaikki muuttuu.

KUULOSTAAKO TÄMÄ TUTULTA?

 • Vaikka olet lukenut loputtomasti erilaisia kirjoja ja käynyt kursseja manifestoinnista, et silti ole onnistunut manifestoimaan unelmiasi toteen, tai ainakaan ylläpitämään niitä? Olet melkein jo valmis luovuttamaan!
 • Tiedät, että elämällä on NIIN paljon enemmän annettavaa, mutta et tiedä mistä aloittaa.
 • Olet kyllästynyt aloittamaan jokaisen vuoden huomaamalla, että et ole yhtään lähempänä unelmiasi ja sinulla ei vieläkään ole enemmän rahaa, ja ihmissuhteesi ovat edelleen täynnä draamaa. 
 • Olet uupunut kovaan manifestointityöthön ja ajattelet ettei sinulla ole aikaa tai energiaa ottaa riskiä jos unelmasi ei toteudukaan?
 • Haluat vihdoinkin alkaa tuoda unelmiasi toteen, mutta silti viivyttelet asioita.
 • Olet tyytynyt vähempään kuin mitä ansaitset, ja se on vaatinut veronsa. Liika on liikaa… olet valmis hylkäämään arvottomuuden tunteen ja lunastamaan jumalallisen omanarvontunteesi!
 • Korkein potentiaalisi on “nalkuttanut” sinulle vuosia, ja vaikka et ole täysin varma, miltä unelmaelämäsi näyttää… olet valmis nousemaan!
 • Olet väsynyt tekemään työtä manifestoinnin eteen yksin ja olet VIHDOIN valmis ottamaan vastaan tukea jumalalliseen manifestointiisi, ja tekemään manifestoinnin OIKEIN! 

Kristallinen Jumalatar Akatemia on luotu…

 • Tekemään sinusta nopean manifestoinnin mestarin (olit sitten aloittelija tai jo kokenut manifestoinnin harjoittaja)
 • Korvaamaan vanhat uskomuksesi puutteesta ja taistelusta helppouteen ja korkeavärähteiseen elämään
 • Parantamaan menneisyytesi, kun vapautat sukupolvia kestäneen kivun, joka on pitänyt sinut paikoillaan pienentämässä itseäsi
 • Nostamaan tulojasi, rentoutumaan enemmän tuntien rauhaa ja iloa ja vastaanottamaan enemmän pyhää rakkautta, kuin olet koskaan tiennyt olevan mahdollista!

OLET TUNTENUT KUTSUN LUODA UNELMAELÄMÄSI JA OLET VALMIS ITSE TEKEMÄÄN JUMALALLISEN VÄLIINTULON OMASSA ELÄMÄSSÄSI

Tämän pyhän vortexin sisällä tulet muuttamaan taajuutesi puutteesta täyttymykseen  – kaikilla elämäsi osa-alueilla!

On aika siirtää syrjään kaikki se, mikä on pidätellyt sinua paikoillaan tähän asti ja avautua elämälle, joka on täynnä iloa ja tarkoituksenmukaisuutta! 

On aika suunnitella elämä, josta olet aina haaveillut.

Jumalatar, liity mukaani tähän pyhään elämänmuutokseen, jonka aikana nostat radikaalisti värähtelytasoasi ja manifestoit unelmaelämäsi!

Et voi kompastella heräämisesi läpi ja odottaa uusien kaavojen ja toimintamallien vain löytävän sinut tuosta vaan. Itseasiassa, kulttuurimme opettaa meille täysin päinvastaista taiasta, manifestoinnista ja jumalatarvoimassa elämisestä!  

Se unelmaelämä, jota haluat, saattaa vaikuttaa olevan saavuttamattomissasi, koska se, mitä sinulla on nyt tässä tilanteessa… ei riitä viemään sinua sinne.

Unelmaelämäsi on korkeavärähteisintä elämääsi. 

Ainoa tapa päästä elämään sitä todellisuutta on se, että olet yhtä unelmaelämäsi värähtelytason kanssa.  

Ja juuri nyt, jos et elä unelmia todeksi, et vaan ole vielä sitä. 

Sitä ei tarvitse hävetä, eikä sinun tarvitse syyttää itseäsi sen takia. Olen itsekin ollut samassa tilanteessa, jossa värähtelytasoni toi minulle jatkuvasti rahahuolia, ihmissuhdedraamaa ja ahdistusta tulevaisuudesta. Mutta sinäkin voit muuttaa sen. 

Mieti vain sitä, miltä elämäsi näyttää vuoden, viiden vuoden, tai kymmenen vuoden päästä tästä hetkestä, jos jatkat edelleen samojen ajatusten, uskomusten ja toimintamallien toteuttamista elämässäsi? 

Se, että jatkat elämääsi niin, ettet ole linjassa unelmaelämäsi kanssa, on kuin soittaisit kahta epävireistä soitinta yhtä aikaa.  

Epäharmonia satuttaa!

Nopein ja tehokkain tapa tulla värähtelytasoltasi yhdeksi unelmaelämäsi kanssa on luoda värähtelytason muutos aktivoimalla Kristallinen Jumalatar sisälläsi.

Tulet saamaan kaiken tämän liittyessäsi mukaan  Kristalliseen Jumalatar Akatemiaan:

SINUN TOIMINTASUUNNITELMASI UNELMAELÄMÄSI MANIFESTOINTIIN:

8 MODUULIA jotka sisältävät KAIKEN mitä tarvitset kohottaaksesi värähtelytasosi ja luodaksesi elämän, josta olet aina uneksinut! Moduuleista löydät ylösnousemusta aktivoivia meditaatioita, työkirjoja, ladattavia PFD-tiedostoja ja videoita.

Moduulien kokonaisarvo on yhteensä 4,776e

Moduuli 1: Herätä Kristallinen Jumalatar sisälläsi

Aloita kristallisen värähtelytaajuutesi herättely, kun lopetat itsesi sabotoinnin, avaudut enemmän itsesi rakastamiselle ja astut uskomaan, että ansaitset unelmiesi elämän.

Moduuli 2: Maailmankaikkeus ja enkelit tukenasi

Tapaa enkelten kannattajajoukkosi! Näytän sinulle voimallisimpian tapoja olla yhteydessä enkeleihisi niin, että voit kysyä mitä vain ja saada heidän apuaan nopeuttaaksesi manifestointiasi 24/7. 

Moduuli 3: On aika muistaa Atlantiksen kulta-aika

Sukella muinaisen Atlantiksen saloihin ja aktivoi menneiden elämiesi voima avataksesi pyhään DNA:hasi kätketyt muinaiset viisaudet. Yhdessä käynnistämme viidennen ulottuvuuden taian nykypäivän elämässä vetääksemme puoleemme enemmän rakkautta, rikkauksia ja menestystä.

Moduuli 4: Vapauta pelkosi ja paranna ihmissuhteesi

Vapauta karmiset toimintamallit, jotka pitävät sinut jumissa ihmssuhdedraamassa ja ihmisten miellyttämisessä niin, että voit luoda korkeavärähteisiä ihmissuhteita.

Moduuli 5: Manifestoi unelmia kuin jumalatar

Luo suurimpia ja villeimpiä unelmiasi todeksi! Opi muinainen salainen manifestointitekniikka, joka hienosäätää manifestointitaikasi niin, että voit vaivatta luoda unelmaelämäsi todeksi.

Moduuli 6: Kristallinen koti ja terveys

Tee kotiympäristöstäsi kultainen jumalattaren ihmemaa! Opi salatut avaimet aktivoidaksesi kristallisen energian kotonasi pitääksesi matalavärähteisen energian poissa. Tämä kohottaa kykyäsi unelmoida isosti samalla kuin tukee sinun vaurauttasi, ylösnousemustasi ja hyvinvointiasi.

Moduuli 7: Valotyön ja elämäntehtävän aktivointi

Aktivoi jumalalliset parantamis- ja kanavointikykysi tuodaksesi kristallista kirkkautta elämäntehtävääsi. Tulet tekemään positiivisen vaikutuksen muihin pyhillä lahjoillasi ennen kuin huomaatkaan! Saat virityksen Atlantiksen parantaviin voimiin! 

Moduuli 8: Kristallinen Jumalatarelämä

Ota käyttöösi kaikki oppimasi ja aktivoi elinvoimainen valokehosi korkeampaan potentiaalisi Kristallisen DNA-koodauksen kautta. Siirry uudenlaiseen elämäntapaan, jossa elät elämää, josta olet aina unelmoinut.

Jumalattaret kertovat

Saat myös yli 4 upeaa yli 3000 euron arvosta bonusta, kun nyt liityt mukaan Kristalliseen Jumalatar Akatemiaan::

Korkeavärähteiset jumalatarsisaret kokoontuvat omassa kristallisessa facebook ryhmässä saamaan vertaistukea ja jakamaan matkaa kristalliseen värähtelyyn. Ryhmässä löydät tallennettuna useita kymmeniä tunteja Q&A livetapaamisia ja kristallisia energiaa kohottavia meditaatioita.

(arvo 1997e)

Opit hallitsemaan tunteitasi ja luomaan positiivisia muutoksia tämän yksinkertaisen ja helposti opittavan menetelmän avulla. Sisältää valmennusmallikoulutuksen ja oheismateriaalin.

(arvo 497e)

Tämän voimallinen manifestointityökalun avulla saavutat unelmasi nopeammin ja pysyt vahvasti oikealla valon polullasi.

Nopeuta ylösnousemustasi kohti unelmaelämääsi tämän upean manifestointipäiväkirjan avulla. Tämä on sinun enkeliporttisi siirtyä unelmien elämä & bisnes todellisuuteen, yksi upea jumalallinen päivä kerrallaan!

(arvo 397e)

Tässä syvästi hoitavassa hypnoosikokemuksessa ja mukana seuraavassa työkirjassa löydät salaisuuden TARVITSEMASI rahasumman hyvin nopeaan manifestoimiseen. Tarvitsetko 100 € ylimääräistä viikossa? Tässä on sinun pääsylippusi. Tarvitsetko 243 € yllättävään autoremonttiin? Tämä auttaa sinua. Manifestoi nopeasti rahaa -meditaatio näyttää sinulle kuinka teet sen.

(arvo 497e)

Tulen näyttämään sinulle, kuinka voit uudelleenvirittää energiasi ja kristallisoida DNA:si niin, että jokainen kehosi solu kehossasi on linjassa visioidesi, unelmiesi ja manifestointisi kanssa.

Akatemian sisällä tulet saamaan syvällistä opetusta ja koulutusta, livevalmennusta, ja olet jumalaisen sisarkunnan ympäröimänä, joka nostaa värähtelytasoasi ja tukee sinua tässä pyhässä muutoksessasi.

Kristallisen Jumalatar Akatemian opiskelijat hurraavat sitä, kuinka he…

 • Tuntevat olonsa miljonääreiksi
 • Kokevat horjumatonta tukea enkeleiltä elämässään
 • Ovat manifestoineet odottamatta tuhansia euroja
 • Ovat tavanneet elämänsä rakkauden ja kaksoisliekin
 • Omistavat unelmakotinsa
 • Ovat vuokranneet luksuskodin, josta he ovat vain unelmoineet
 • Ovat löytäneet rakkauden omaan aviomieheensä uudelleen
 • Vihdoinkin ovat aloittaneet henkisen alan yrityksensä
 • Muuttivat täysin uransa tehden nyt jotain sellaista, mitä he rakastavat
 • Ovat oppineet vetämään pyhät rajat elämässään

Kaikkien oikeiden asioiden “tekeminen” ja sen odottaminen, että ulkoinen maailma todistaisi sinulle sinun voimasi… ei oikein toimi, eihän?

Tällainen häly saa sinut vaan tekemään töitä entistä kovemmin… Samalla kun unelmasi tuntuvat hylkivän sinua!

Piiskaat itseäsi edelleen “epäonnistumisista” ja siitä, ettet manifestoi “tarpeeksi nopeasti”. Tuntuu, että on olemassa salainen manifestointikytkin, mutta et vaan osaa kääntää sitä päälle!

Tiedän sen tunteen, jumalatar.

Sinun ei tarvitse luopua unelmistasi ja tyytyä vähempään.

Kun en vielä tiennyt salaisuutta siitä, miten tehdä visioistani ja unelmistani totta päivittäisessä elämässäni, minäkin taistelin taloudellisesti ja olin usein todella ahdistunut ja masentunut.  Yksinhuoltajaäitinä halusin paremman elämän itselleni ja paremman, onnellisemman äidin kahdelle ihanalle pojalleni.  Minulla oli sydämessäni ja sielussani perustavanlaatuinen tunne siitä, että runsauden, ilon, rauhan, onnellisuuden ja täyttymyksen saaminen olivat mahdollisia, mutta silti tuntui, etten pystynyt tehdä tarpeeksi työtä saadakseni unelmaelämääni toteutumaan – ja saada sitä pysymään totena!

Kamppailuni kävi vain sitä vaikeammaksi, mitä enemmän yritin KORJATA sitä!

Vasta, kun muinaisen Atlantiksen viisaus ja Kristallisen Jumalattaren malli aktivoi ja herätti minut, pystyin todella tulla pysäyttämättömäksi ja suunnittelemaan ja manifestoimaan unelmaelämäni. 

Vaikka minun kokemukseni heräämisestä oli syvästi henkinen, niin se, mitä opin, oli erittäin käytännönläheistä.

Tunne siitä, että et ihan pääse seuraavalle tasolle elämässäsi on normaali seuraus 3D elämästä. Tällä matalammalla taajuudella tiedät, että on olemassa enemmän, mutta et oikein pääse käsiksi siihen. 

Kun aloin toteuttaa atlantislaista prosessia elämässäni ja muutin uskomuksiani, tunteitani ja energiaani kristalliselle taajuudelle, elämä ei enää tapahtunut minulle. Pystyin nousemaan korkeampaan potentiaaliini.

Aloin suunnitella omaa elämääni tarkoituksella käyttäen yksinkertaisia, voimakkaita ja maanläheisiä harjoitteita luodakseni uuden elämän itselleni.

Ja nyt, jumalatar, en malta odottaa, että voin jakaa tämän voimallisen elämäntavan sinun kanssasi, aivan kuten olen jakanut sen satojen muiden naisten kanssa maailmanlaajuisesti.   

Olitpa sitten vasta aloittanut matkasi manifestoinnin kanssa… 

Tai sinulla on kokemusta manifestoinnista ja olet nyt valmis nostamaan elämäsi uudelle tasolle, jossa se on helppoa, armollista ja manifestointi sujuu soljuen…

Olet oikeassa paikassa.

Tällä enkelimäisellä matkalla tulet saamaan takaisin jumalatarvoimasi tullaksesi magneettiseksi kaikelle sille rahalle, rakkaudelle, terveydelle ja onnellisuudelle, josta olet ikinä pystynyt unelmoimaan.

NYT ON TULLUT SINUN AIKASI ASTUA LUONNOLLISEEN KRISTALLISEEN VOIMAAN

Jos todella haluat manifestoida elämän, joka kasvaa pysähtymättömässä virrassa ja linjassa, niin sinulla täytyy olla vakaa henkinen ja emotionaalinen perusta. Ne periaatteet, jotka opetan sinulle, voit hyödyntää rakkauden löytämisessä, sielusi parantamisessa ja taloudellisen hyvinvoinnin luonnissa.

TÄMÄ ON PYHÄ KUTSU SINULLE NOUSTA PELKOJESI, EPÄILYSTESI JA TURHAUTUMIESI YLÄPUOLELLE JA ALKAA SUUNNITELLA UNELMAELÄMÄÄSI

Kun liityt mukaan Akatemiaan, tulet saamaan konkreettisia tuloksia tuovan elämyksen.

Alat välittömästi suunnitella unelmaelämääsi ja tartut toimeen. 

Valmistaudu vapauttamaan jumalallinen elämäsi sisältä ulos.

Kurssimateriaalit ovat korkeavärähteisiä ja silti maanläheisiä ja helppoja seurata. Tulet huomaamaan, että opetukseni on täynnä muinaista viisautta, jonka voi tuoda toteen jokapäiväisessä elämässä. Tämä ohjelma on nopein keino manifestoida unelmaelämä. 

Tulet saamaan useita opetusvideoita, meditaatioita ja työkirjoja jokaisessa moduulissa, ja saat niihin elinikäisen pääsyn.

Jokainen Kristallinen Jumalatar Akatemian moduuli on erityisesti suunniteltu itseopiskeluun ja rakentamaan unelmaelämäsi suunnitelma, nostamaan värähtelytasoasi ja valmistamaan sinut helposti manifestoimaan lisää rahaa, rakkautta, rauhaa ja kaikkea, mitä sydämesi haluaa

Mikä on Kristallinen Jumalatar?

Kristallinen Jumalattaruus on värähtelytaajuus, joka on jokaisen naisen sisällä. 

Kun aktivoit kristallisen Jumalattaren taajuuden, tulet vastustamattomaksi unelmillesi.

Aktivoitunut Kristallinen Jumalatar…

 • on voimallinen manifestoija.
 • toteuttaa korkeinta potentiaaliaan.
 • elää tarkoituksenmukaista elämää. 
 • on erittäin intuitiivinen.
 • on varma omasta jumalallisesta arvostaan.
 • on täysillä jumalallisessa naiseuden voimassaan.

Hän ei pienennä itseään miellyttääkseen muita. 

Hän lunastaa unelmansa ja halunsa – ja sitten luo ne toteen. 

Hän seisoo pelotta jumalallisessa suvereniteetissään.

Hän ei enää odota toisten lupaa noustakseen. 

Hän luottaa, että universumi kuulee hänen jokaisen tarpeensa. 

Hän vetää puoleensa rakkautta, rahaa, terveyttä ja mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan joka päivä.  

Hän luo loputonta menestystä itselleen.

Hän ei enää hyväksy keskinkertaisuutta elämässään.

Hän ei epäile unelmiaan.

Hän on itsevarma ja selvä visiossaan ja tietää, miten saada ne toteutumaan.

Hän on nainen, RIKAS sisäisesti ja ulkoisesti…
kaikin tavoin.

Enemmän rakkautta, iloa, runsautta, rauhaa, vapautta, rahaa…

Sinä tiedät, että se on tuolla jossain sinua varten. 

Anna minun auttaa sinua käynnistämään piilossa oleva manifestointivoimasi niin, että unelmaelämäsi tuodaan jumalallisella kotiinkuljetuksella kotiovellesi. 

Yhdessä Akatemian sisällä me teemme syvällistä työtä värähtelytason kanssa:

 • Virittääksemme uudelleen vanhat kaavat, jotka pitävät sinut jumissa ja taistelemassa
 • Muutamme DNA:si kristalliselle taajuudelle
 • Vapautamme menneisyyden haavat, matalavärähteiset taajuudet ja pelot 

Samalla, kun löydät, suunnittelet ja tulet linjaan unelmaelämäsi kanssa Akatemian sisällä, opit uusia tapoja:

Suunnitella unelmaelämääsi

Luoda unelmiesi uran

Ajatella ja suhtautua rahaan

Luoda ja investoida rahaa

Kommunikoida ihmissuhteissa

Prosessoida ja kunnioittaa naisellisia tunteitasi 

Seurata naisellisia kuunkierron vaiheita manifestoinnissa 

Seurata sielusi kutsua 

Jakaa pyhiä lahjojasi 

Hoitaa menneet elämät voimalla

“Elämä oli “pientä” ja runtiininomaista ennen kuin aloin tehdä työtä Anun kanssa. Koin monien asioiden rajoittavan elämääni. Menin vaan eteenpäin samaa rataa ilman ajattelematta enempää, että elämä voisi tarjota minulle jotain suurempaa. Mutta Anun kanssa työskentely avasi minulle kokonaan uuden, upean oven kokemaan täyttymyksen itsessäni ja vihdoinkin tunnen olevani arvokas. Olen nyt ymmärtänyt, ettei ole olemassa rajoja sen suhteen, mitä voin saavuttaa, muuten kuin ne, jotka itse asetan itselleni. Mutta NYT OLEN VAPAA! Tunnen, että kaikki on mahdollista. En edes tiennyt, että tällainen elämä on olemassa, jossa voin olla niin onnellinen ja onnen täyttämä! Vihdoin ole oma aito itseni.”

– Heidi Tulonen  

Huolimatta siitä, että olet lukenut suosittuja kirjoja unelmaelämäsi luomisesta ja manifestoinnista, jokin vielä tuntuu puuttuvan… 

Yhtenä päivänä olet maailman huipulla ja seuraavana päivänä sinuun iskee ahdistuksen aalto, musertava masennuksen energia, tai vain yksinkertainen tekstiviesti myrkylliseltä ystävältä tai perheenjäseneltä, joka triggeröi sinut ja saa sinut suunniltaan. 

Yhtäkkiä olet peloissasi, ja noin miljoonan kilometrin päässä unelmaelämästäsi.

Sinä niiiiiiin et ole yksin, jumalatar!

Meille on opetettu elämäntapa, joka ei kunnioita jumalallisia lahjojamme tai salli suvereenia yhteyttä omaan voimamme. 

Saatat etsiä todisteita itsesi ulkopuolelta, että unelmasi ovat mahdollisia… joten minä olen tässä lopettaakseni tuon etsinnän ja opastaakseni sinut kotiin luontaiseen voimaan, joka on sisälläsi – vaikka tosissasi joinain päivinä epäilet, että onko se siellä. 

Käännetään se “pieni määrä” taikaa, joka tapahtuu sinun elämässäsi isommaksi määräksi runsautta ja rahaa, suuremmaksi varmuudeksi omasta potentiaalistasi, enemmäksi selkeydeksi elämäntarkoituksesi suhteen… ja heitetään mukaan vielä herkullinen kaksoisliekkirakkaus, myös.

ON AIKA OTTAA HALTUUN OMAT PYHÄT LAHJASI, JOHTAA KUIN JUMALATAR JA TULLA OMAN UNELMAELÄMÄSI LUOJATTAREKSI

Kristallisen Jumalatar Akatemian sisällä naiset oppivat, kuinka todella kehollistaa heidän jumalainen luova energiansa kohottaakseen taajuuttaan niin, ettei heidän tarvitse tehdä niin kovasti töitä manifestoinnin eteen.

Kun tuot luovuuden virran elämääsi, manifestoit helposti ja viehkeästi. Astut täysillä siihen taajuuteen, jonka haluat manifestoida ja alat nähdä tuloksia vaivatta.

ENNEN KUIN HUOMAATKAAN, MANIFESTOIT KUIN KULTAISEN ALTANTIKSEN JUMALATAR.

Oletko valmis liittymään tähän jumalalliseen naiselliseen ylösnousemukseen?

Onko tämä oikea minulle?

TÄMÄ MATKA ON SINULLE, JOS…

Olet innostunut siitä ajatuksesta, että sinussa on jotain tainoamisinumuuttamaan elämääsi ja aiot tehdä kaikkesi sen eteen! 

Olet valmis jättämään vanhat uskomukset siitä, miten vetovoiman laki toimii, ja tulemaan täysin avoimeksi oppimaan kuinka manifestointi todella toimii! 

Olet valmis häpeilemättä päivittämään elämäsi jumalalliseen luksukseen ja kristalliseen hyvinvointiin! Et pelkää tunnustaa, että elämällä on enemmän annettavaa! 

Olet avoin olemaan yhteydessä korkeampien olentojen kuten ihanien enkelten, pleijadien, delfiinienkelien, yksisarvisten kanssa, vaikka se ajatus tekisikin olosi hieman epämukavaksi

Näet koulutusmaksun INVESTOINTINA tulevaisuudellesi, joka tulee maksamaan itsensä moninkertaisesti takaisin! 

Olet valmis käymään kaikki videot, meditaatiot ja harjoitukset läpi (koska ne toimivat)

TÄMÄ MATKA EI OLE SINULLE, JOS…

Ajattelet, että “minä tiedän jo tämän” 

Et ole valmis ottamaan 100% vastuuta omasta onnellisuudestasi ja manifestoinnistasi.  Odotat, että joku toinen tekee sen puolestasi! 

Olet jumissa “en pysty” ajatuksessa ja uskot, että joillekin vain ei ole mahdollista luoda unelmia todeksi, vaan se on tarkoitettu vain niille toisille. 

Pidät koulutusta kalliina ja näet koulutusmaksun menoeränä, etkä sijoituksena itseesi. 

 KJA perustuu Atlantiksen viisauteen ja enkelit ovat aina matkassa mukana. Jos se tuntuu epämukavalta niin tämä ei ole sinulle..

Odotat äkkirikastumista heti ilmoittautumisen jälkeen.

Keräät kirjastoosi aina vain uusia koulutuksia käymättä niitä läpi ja ihmettelet kun  mikään ei muut. 

Lopulta ratkaisevin tekijä?

Sinun täytyy olla päättää tehdä työ energeettisesti. Sinun täytyy uskoa, että elämässä on enemmän, ja olla halukas tekemään sen, minkä se vaatii päästäksesi sinne.

NYT ON SINUN AIKASI OTTAA VASTAAN SE, MITÄ SINULLE TARJOTAAN, JA AVATA ITSESI LAAJENTUMISELLE, SYVÄLLE ITSEVARMUUDELLE JA SÄTEILEVÄLLE RAKAKAUDELLE!

Kysymyksiä, joita muut jumalattaret ovat esittäneet:

Heti kun ilmoittaudut mukaan Kristalliseen Jumalatar Akatemiaan, tulet saamaan sähköpostiisi tervetulokirjeen, joka sisältää kutsun yksityiseen vain KJA koulutuksessa olevalle kurssialustalle ja koulutuksen omaan Facebook ryhmään vertaistuen saamiseksi. 

Ensimmäinen moduuli on jo auki ja valmiina odottamassa sinua ja uusi moduuli avautuu aina kahden viikon välein. Tulet saamaan sähköpostilla muistutuksen aina kun uusi moduuli tulee näkyviin ja kaikista ilmoituksista kurssiin liittyen. 

Kaikki kurssin opetusmateriaalit ovat suljetulla kurssisivustolla, johon saat pääsyn ilmoittautuessasi mukaan. Sinulla on sisäänpääsy kurssialustalle niin kauan kuin tämä kurssialusta on käytössä. Suosittelemme lataamaan ne sieltä talteen omalle laitteellesi ja näin varmistat, että sinulla on niihin ikuinen pääsy, myös vuosia kurssin jälkeen kun haluat palata kristallisiin meditaatioihin ja opetusvideoihin. Monet kurssilaiset käyvät koulutusta uudelleen ja uudelleen ylläpitääkseen kristallisen värähtelyn ja manifestoinnin pysäyttämättön virran, jonka luot kurssin aikana.  

Tämä on itseopiskelukoulutus, joten voit käydä koulutusta läpi omassa tahdissa, sinulle sopivalla aikataululla. Saat tästä kurssista itsellesi niin paljon, kuin itse sijoitat siihen.  Moduulit julkaistaan 4 kuukauden sisällä siten, että uusi moduuli julkaistaan joka toinen viikko, mutta suurin osa oppilaista on ottanut enemmän aikaa moduulien prosessoimiseen ja uuden värähtelytason asettumiseen. 

Tämä on itseopiskelupaketti johon ei kuulu liveopetusta tai Anun henkilökohtaista ohjausta. Koulutuspaketti on suunnitteltu tarjoamaan sinulle KAIKEN mitä tarvitset luodaksesi voimallisen elämänmuutoksen. Voit suunnitella aikataulu itse ja käydä materiaalit läpi omassa tahdissa. Sen lisäksi sinulla on sisäänpääsy Kristallinen Jumalatar Akatemian FB ryhmään jossa on kymmeniä tunteja bonusmateriaalia “Kysymyksiä ja vastauksia” videoita ja kristallisia meditaatioita Anun kanssa. 

Meillä on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et löydä akatemista sitä, mitä elämääsi etsit, niin voit vapaasti peruuttaa osallistumisesi 14 päivän tyytyväisyysjakson sisällä.  

Haluamme vain nähdä, että olet antanut tällä koulutukselle todellisen mahdollisuuden muuttaa elämäsi. Ainoa mitä pyydämme, on se, että palautat meille kurssin työkirjat täytettyinä sekä manifestointipäiväkirjan muistiinpanosi. Lähetä ne meille sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com osoittaaksesi, että olet tehnyt työn itsesi eteen. Muita kysymyksiä emme kysy.

Haluamme tähän koulutukseen mukaan vain sitoutuneita, valoa etsiviä jumalattaria. Joten jos et ole sellainen, olet vapaa lähtemään. Jos peruutuksesi tulee myöhässä, olet velvoitettu maksamaan koko kurssin hinnan alkuperäisen suunnitelman mukaan. 

Jos omistat itsesi täydellisesti muutokselle ja seuraat todistettuja manifestointistrategioita, joita opetan sinulle tässä koulutksessa, niin olen 100 % vakuuttunut siitä, että tulet näkemään unelmiesi toteutuvan kuten ei koskaan ennen! Mahdottomasta tulee mahdollista ja alat elää korkeavärähteistä unelmaelämää. Kuitenkin, jos et tee työtä sen eteen, niin en voi taata tuloksia. Työ, jonka teet itsesi kanssa riippuu sinusta.  Tämä on matka, jolla otat takaisin jumalatarvoimasi ja muutat elämäsi! Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi, vain SINÄ voit sen tehdä!  Jos olet halukas tekemään työn, elämäsi tulee muuttumaan rikkaaksi ja kauniiksi, sisältä ulos! 

Menemme P-A-L-J-O-N syvemmälle kuin pelkät perusmanifestointikurssit, joissa on vain affirmaatioita ja visualisointeja (vaikka käytämme kyllä myös niitäkin). 

Tämän koulutuksen fokus on sisäistää uutta tietoa ja parantavaa energiaan, astua viidennen ulottuvuuden todellisuuteen ja ymmärtää atlantislaista taajuutta ja DNA-tasoa. 

Parantuminen tapahtuu solutasolla. Se on paljon syvempää, kuin mikään työ, mitä olet koskaan ennen tehnyt. Menemme maahan, parantamaan sielun toiveet ja sytyttämään sielun liekin. 

Tässä tavoitetaan sinun ihmiskokemuksesi todellinen ydin, identifioimalla se malli jota noudatat ja vapauttamalla DNA:si. Lopputulos on se, että sinusta tulee voimallinen manifestoija. 

Kyllä! Meillä on kaksi eri osamaksuvaihtoehtoa, joista voit valita joko 4 x 259e tai 12 x 97e maksusuunnitelman sen mukaan mikä sinulle parhaiten sopii. Ilmoittautumislinkistä klikkaamalla löydät myös pankkimaksuohjeet. Voit kysyä apua ilmoittautumiseen myös osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com

Koulutuksen luonteesta ja oppilaan oma vastuusta johtuen emme tarjoa hyvitystä, mutta meillä on 14 päivän tyytyväisyystakuu koulutuksen alussa jolloin saat käydä moduuli 1 läpi, tehdä tehtävät ja harjoitukset ja jos et tunne kristallisoitumisen alkaneen eikä kurssi tunnu sinulle sopivalta niin lähetä meille vain 14 päivän sisällä kaikki tehtävät ja harjoitukset näyttäen että olet antanut unelmaelämällesi mahdollisuuden ja palautamme rahat sinulle. 14 päivän jälkeen sinulla on vastuu maksaa kaikki erät osamaksusuunnitelmastasi loppuun asti täytenä. 

Ihanaa! Rakastamme kysymyksiä! Voit koska tahansa laittaa meille kysymyksesi kurssimateriaaleja, tekniseen tukeen tai laskutukseen liittyen osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com 

Hei, jumalatar! Olen Anu, kansainvälinen bestseller-kirjailija, muutosvalmentaja ja luennoitsija.

Ennen olin yksinhuoltajaäiti, kärsin ahdistuksesta ja vakavasta köyhyysajattelusta. Mutta menneiden elämien regressiohoidon avulla löysin Kultaisen Atlantiksen, muinaisen Taivas maan päällä -yhteiskunnan, ja se muutti elämäni. 

Aloin käyttää tätä korkeavärähteisen elämän aikakautta oppaanani, kun nostin värähtelytaajuuttani ja manifestoin ilontäyttämää, rikasta ja täyteläistä elämää. 

Vuodesta 2003 olen työskennellyt tuhansien naisten kanssa ja antanut heille rohkeutta seurata omaa uniikkia ääntään ja loistaa itsevarmuutta, joka tulee syvällisestä yhteydestä henkimaailman kanssa. 

Työni on voimallista ja elämäämuuttavaa. Kokemuksesi tulee olemaan naurun täyttämää, hauskaa ja tulet kokemaan jumalallista manifestointia kun otat haltuusi jumalatarvoiman. 

Jos haluat saada yhteyden oppaisiisi ja kommunikoida Jumalatarten kanssa ja saada niin päivittäistä voimaa ja opastusta… voila! Tässä on etuovi, käy sisään!

Joten, eiköhän aloiteta… 

14 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Nouseeko pieni rimakauhu unelmien edessä ja epäröitkö vielä, onko Kristallinen Jumalatar Akatemia sinua varten? Ymmärrän täysin, se on aivan normaalia! Ota hyöty irti rahat takaisin -takuustamme. Voit kokeilla koulua 14 päivän ajan ja kun aidosti annat tälle mahdollisuuden ja teet tehtävät ja harjoitukset ja edelleen olet sitä mieltä ettei se ole sinua varten, me ilomielin hyvitämme investointisi tehtävien palautusta vastaan.  Haluamme vain sitoutuneita jumalattaria mukaan, koska tiedämme jo satojen kurssilaisten elämänmuutosten jälkeen että tämä toimii! Annathan siis tälle aidosti kaikkesi niin kiität itseäsi lopun elämää! 

KYLLA, HALUAN PÄÄSTÄ HETI MUKAAN JA MAKSAA 4 X 259EUR ERISSÄ

Tai voit säästää ja suorittaa kertamaksun 997eur

Koulutuksen arvo on 8164 eur
PÄÄSET MUKAAN TÄNÄÄN 259eurolla (jonka jälkeen erää 30pv välein)

© Anu Grace 2021 | KÄYTTÖEHDOT | TIETOSUOJA | www.elamankeha.com

Scroll to Top