KRISTALLINEN JUMALATAR AKATEMIAN OVET AVAUTUVAT 

 • 00Days
 • 00Hours
 • 00Mins
 • 00Secs

12kk LIVE VALMENNUS + KOULUTUS

Kristallinen Jumalatar Akatemia Logo

ON AIKA MURTAUTUA LÄPI PELON, HÄMMENNYKSEN JA EPÄILYN, JOTKA OVAT PIDÄTELLEET SINUA, JOTTA VIHDOINKIN VOIT…

ELÄÄ TODELLISTA UNELMAELÄMÄÄ

flower of life

Haluaisitko tuntea TIMANTTISTA sisäistä varmuutta? Tietää, että riippumatta siitä, mitä elämä tuo eteesi...tulet menestymään ja elämään unelmia todeksi...koska se on juuri sitä, kuka olet?

…mutta siitä huolimatta että olet lukenut kaikki kirjat manifestoinnista ja katsonut Salaisuus elokuvan monta kertaa, oletko edelleen jumissa negatiivisessa itse keskustelussa, pelossa ja hämmennyksessä, ja tuntuu ennemminkin siltä, että unelmien manifestointi on entistä kauempana
todellisuudestasi…

you are not alone

Tiedän, että sinä tiedät muutoksen olevan tarpeen luodaksesi uudenlaisen tulevaisuuden. Tiedän myös, ettei muutostyö ole sellainen asia, josta olet erityisen innoissasi.

Älä lannistu, suurin osa ihmisitä jumittaa paikoillaan välttäen tätä muutostyötä, ennenkuin ymmärtävät mistä todella on kyse. 

Meille on annettu manifestointisysteemi, joka ei kunnioita meidän todellisia jumalallisia lahjojamme tai anna aidon pyhän yhteyden Maailmankaikkeuteen olla se joka unelmia ja manifestointejamme ohjaa. 

Se todellinen SALAISUUS nousta manifestoinnin mestariksi piilee värähtelytaajuuten kohottamisessa  ja mielen uudelleen ohjelmoinnissa

Se, että luet tätä juuri nyt on merkki siitä, että sinä olet valmis suuremmoiselle menestykselle elämässäsi. Ja syvällä sisimmässäsi, olet aina tiennyt että sinut on tarkoitettu enemmälle..

Hyviä uutisia on ne, että sinun menestyksesi on väistämätöntä ja jo matkalla sinun elämääsi. Ja KJA:n sisällä tulet näkemään TÄSMÄLLEEN kuinka otat sen vastaan ja ankkuroit sen elämääsi PYSYVÄSTI!

Kuulostaako tämä sinulle tutulta?

 • Sinä tiedät, että elämällä on sinulle NIIN paljon enemmän annettavaa, mutta tuntuu ettet pääse eteenpäin etkä edes tiedä mistä aloittaa.

 • Sinusta tuntuu, että jotain puuttuu elämästäsi, mutta et tiedä tarkalleen mitä se on.

 • Elämäsi tuntuu pysähtyneeltä ja vuodesta toiseen havahdut siihen tosiasiaan, ettet ole vieläkään lähempänä taloudellista vapautta, ja ihmissuhteitasi edelleen varjostaa kaikenlainen draama, tai intohimon liekki on parisuhteestasi kadonnut. Itse asiassa, tuntuu jopa siltä, että asiat menevät vuosi vuodelta huonompaan suuntaan.

 • Haluat vihdoin alkaa luomaan UNELMISTA TOTTA, mutta viivyttelet ja jopa vetäydyt, joka kerta juuri kun alat ottaa askeleita kohti unelmia.

 • Vähempään tyytyminen on uuvuttanut sinua syvällisellä tasolla ja NYT SE SAA RIITTÄÄ…. olet valmis heittämään hyvästit pienuudelle ja arvottomuuden tunteelle ja ottaa vastaan sinun jumalallisen kohtalosi elää TÄYTTÄ oman näköistä elämää!

 • Sinun korkein potentiaalisi on nalkuttanut jo vuosia ja vaikka et olisi aivan varma vielä miltä unelmaelämäsi oikeasti näyttää… olet valmis nousemaan seuraavalle tasolla ja antaa Maailmankaikkeuden näyttää sinulle mikä on mahdollista!

 • Olet väsynyt tekemään tämän yksin ja haluat saada tukea aktivoidessasi manifestointi jumalatar voimasi.

Jos se kuulostaa tutulta... Olet oikeassa paikassa

Se, että ‘teet’ kaiken oikein ja odotat ulkoisen maailman todistavan sinulle sinun voimasi…se ei vain toimi, vai mitä? 

Se jatkuva manifestointityö vain pitää sinua vain manifestoinnin oravanpyörässä työskentelemässä yhä kovemmin ja kovemmin…Soimaat itseäsi siitä että taas “epäonnistuit” etkä manifestoinut “riittävän nopeasti”…js sinä vain päädyt tuntemaan olosi pettyneeksi siitä, etteivät unelmasi ole vieläkään toteutuneet., 

Silloin kun en vielä tiennyt todellista salaisuutta siihen, kuinka tehdä visioistani ja unelmistani totta jokapäiväisessä elämässäni, elin syvässä niukkuudessa, jopa köyhyydessä, ja koin usein ahdistusta ja pelkoa tulevasta.  

Yksinhuoltajaäitinä, halusin paremman elämän itselleni, ja onnellisemman äidin kahdelle  rakkaalle pojalleni. 

Sydämessä ja sielussa oli syvällinen tunne ja kaipuu palata runsauteen, iloon, rauhaan ja onnellisuuteen ja siihen täyttymykseen joka tunsin odottavan minua…. ´mutta vain saanut muutoksia kovalla työllä aikaan, eikä pelastusta elämääni tullut. Unelmani eivät toteutuneet, eivätkä manifestoinnit ainakaan pysyneet! 

Se raskas taistelu vain tuntui pahemmalta mitä kovemmin yritin KORJATA sitä!

Vasta kun enkelini ohjasivat minut muistamaan Kultaisen Atlantiksen menneen elämäni, jossa elin kristallisella tasolla korkeavärähteistä elämää asiat alkoivat muuttua. Aloin ammentaa Atlantiksen viisautta elämääni ja opin sitä kautta aktivoimaan sisäisen manifestointi jumalattareni ja löysin KRISTALLISEN JUMALATAR EFEKTIN, joka aktivoituessaan saa manifestoinnin toimimaan, joka kerta, mitä tahansa unelmioitkaan!  

anu-grace-geometric-frame

Vaikka minun heräämiseni on ollut hyvin henkistä ja mystistä Kultaisen Atlantiksen ja Enkelten kautta, se mitä olen oppinut ja mitä jaan asiakkailleni on äärettömän käytännönläheistä ja helposti seurattavaa.

Olen modernisoinut ja yksinkertaistanut monimutkaisia muinaisia Atlantislaisia opetuksia, jotka ovat olleet olemassa tuhansia vuosia, jotta jokainen voisi ottaa ne käyttöön. 

Kun olen tuonut näitä menetelmiä elämääni, muuttanut uskomuksiani, tunteita ja energiatasoani elämä ei enää vain tapahdu minulle. Kristallisen värähtelyn avulla olen tietoisesti alkanut suunnitella elämäni uudelleen, käyttäen sitä voimallista mutta yksinkertaista toimintamallia, jonka tulet ottamaan helposti osaksi myös sinun arkeasi, jolloin voit koska tahansa manifestoida mitä haluat. 

anu-grace-geometric-frame

JA NYT SINUT ON JOHDATETTU TÄLLE SIVULLE...

anugrace

Manifestointi on itse asiassa hyvin helppoa. Unelmaelämän luominen on paljon helpompaa ja luonnollisempaa kuin uskot.  

Ja nyt, jumalatar, en malta odottaa saada jakaa tämän voimallisen metodin sinulle, koske ei ole enää mitään syytä olla hämmennyksessä.

Olen yksinkertaistanut ja poistanut salaperäisyyden manifestoinnista luomalla askel askeleelta prosessin, jota seuraamalla menestys on väistämätöntä ja kuka tahansa tähän pystyy!

CGA SALES PAGE (28) (7)

ANU JA ENKELIT ESITTÄÄ...

Kristallinen Jumalatar Akatemia on vortexi, jossa tulet kristallisoimaan värähtelytasosi niukkuudesta runsauteen millä tahansa elämänalueella.  Tulet astumaan omaan voimaasi tavalla, jota et ole koskaan aiemmin tuntenut ja opit luomaan aineettomasta aineellista, ja konkreettisen todellisuuden niistä unelmista joita sydämessäsi ja sielussasi on!

Tulet täysin huumaantumaan elämäsi ihanuudesta astuessasi sisään…

Tämä on ainoa ohjelma, jota tulet koskaan tarvitsemaan unelmaelämäsi manifestoimiseen.

KJA on Anu Gracen opettama 24 viikon syväsukellus. KJA on tarkoituksella suunniteltu ja koottu antamaan sinulle kaikkein parhaimmat manifestointitekniikat, hengelliset periaatteet ja menestysstrategiat. Mikä tärkeintä, KJA on ainutlaatuisesti tuloskeskeinen. Sillä tuloksethanhän ovat ne, jotka lopulta merkitsevät?


Kristallinen Jumalatar Akatemia sisältää on 8 elämää muuttavaa moduulia, ja koulutus etenee vaiheittain koulutusmateriaalien ja live valmennuksen kautta. Tässä katsaus KJA vaiheisiin, jotka ohjaavat sinut pelkästä haaveilijasta, elämään todellista unelmaelämääsi.

Screenshot 2024-02-28 at 12.58.15 AM
VAIHE 1

Aloitat syvällisen yhteyden luomisen itseesi ja vahvistat rakkautta omaan ihanaan itseesi.

Luot vahvan pohjan oman elämäsi manifestoijaksi, herättäen sisäisen jumalattaren ja aloittaen tutustumaan itseesi uudella tavalla. Tulet asettamaan voimallisia aikomuksia Maailmankaikkeudelle, jotta voit saada sen todellisen tuen vastaan. Luot kristallin kirkkaan vision siitä mitä haluat elämäsi JOKA osa alueella ja sukellat niihin motiiveihin, joita sinulla on unelmiin liittyen. Alat luomaan syvällistä muutosta itseesi.
(mm. moduuli 1-2. Moduuleita yhteensä 8)

VAIHE 1

Aloitat syvällisen yhteyden luomisen itseesi ja vahvistat rakkautta omaan ihanaan itseesi.

Luot vahvan pohjan oman elämäsi manifestoijaksi, herättäen sisäisen jumalattaren ja aloittaen tutustumaan itseesi uudella tavalla. Tulet asettamaan voimallisia aikomuksia Maailmankaikkeudelle, jotta voit saada sen todellisen tuen vastaan. Luot kristallin kirkkaan vision siitä mitä haluat elämäsi JOKA osa alueella ja sukellat niihin motiiveihin, joita sinulla on unelmiin liittyen. Alat luomaan syvällistä muutosta itseesi.
(mm. moduuli 1-2. Moduuleita yhteensä 8)

VAIHE 2

Kultainen Atlantis näyttää sinulle muinaista viisautta olevan “uuden” mallin, jotta voit alkaa uudelleen ohjelmoida aivojasi ja DNA: tasi nostaksesi korkeimpaan versioon itsestäsi.

On opittava pois vanhoista malleista,(mm. moduuli 4 ja 8) – Minun ei tarvitse edes kertoa sinulle että lähes kaikki mitä olet manifestoinnista oppinut on todennäköisesti väärin. Jos jos sinulla olisi jo se tieto, niin eläisit jo unelmaelämää. Koska jos jos tiedät kaiken mitä sinun pitää tietää, et olisi tässä nyt. Eläisit jo parasta elämääsi, eikä sinulla olisi vetovoimaa tällaiselle koulutukselle. Kun tutkit ohjelmointejasi ja alat opettamaan itsesi ulos negativiisita ajatusmalleista tulet päästämään irti aikansa eläneistä manifestointimalleista ja opit kuinka todellisuus rakentuu tieteellisesti, psykologisesti JA henkisesti, kun samalla otat Maailmankaikkeuden lait käyttöön ja OMAT jumalalliset voimasi, luodaksesi unelmatodellisuuden. (mm. moduuli 1-2. Moduuleita yhteensä 8)

VAIHE 3

Tulet vihdoin päästämään irti menneisyydestä, joka pitää sinua kiinni vanhassa ja raskaassa.

On aika sanoa hyvästit pelolle ja vanhalle karmalle lopullisesti. Kun haluat manifestoida elämän, joka kasvaa jatkuvassa virrassa ja linjauksessa, sinun on luovuttava kaikesta vastustuksesta, pelosta ja menneisyyden kivuista, jotka blokkaavat sinut jumalallisesta menestyksestäsi. Tulet tekemään sen tässä vaiheessa. Suurin syy miksi ihmiset eivät saa mitä haluavat elämässä on se, että he pitävät kiinni omasta energiatasosta, joka kirjaimellisesti HYLKII unelmia. Irtipäästövaiheessa, tulet puhdistamaan ajatusmallejasi, menneen elämän karmaa ja sukupolvien mittaisia uskomuksia, jotka pitävät sinua myrkyllisessä kierteessä joka johtaa elämään, joka on paljon vähemmän kuin mitä ansaitset. 

CGA SALES PAGE (23) (5)

Uudelleen ohjelmoit aivosi manifestoimaan automaattisesti. Tee manifestoinnista pysäyttämätön valon voima elämääsi! 

Sinun aivosi ovat voimallinen ja super muokattavissa olevat työkalu jota voit käyttää kääntäessäsi manifestoinnin automaattiohjaukselle. Opit minun tunnus manifestointi menetelmä ni, jossa yhdistyy Atlantislainen kvantti manifestointi. Alat tietoisesti uudelleen rakentamaan elämäsi, ohjaamaan uudelleen ohjelmoituja ajatuksiasi ja korkeaa värähtelytasoa unelmiisi ja kanssa luot maailmankaikkeuden kanssa suurenmoisia asioita. Elämäntehvätäsi ja syvällinen merkitys avautuu sinulle ja alat uudelleen luomaan elämääsi, korkeampia ihmissuhteita, ihanaa kotiasi, vaurauden täyttämää rahatodellisuutta ja paljon muuta Atlantislaisen viisauden kautta. Sinun sisälläsi elää viisiuloitteinen jumalatar jonka muinainen viisaus ja henkiset kyvyt pääsevät vapautumaan syvältä sisimmästäsi, uusi maailma alkaa avautumaan sinulle tämän vaiheen myötä. (useampi moduuli) 

Vaihe 5

Kristallinen värähtelytaso on se korkein taso, jossa manifestointi tapahtuu automaattisesti ja pysäyttämättömällä voimalla.

Tässä vaiheessa pääset pysyvästi ankkuroimaan kristallisen värähtelysi, aktivoimaan kristallisen DNAsi ja tuomaan todellista sisäistä rauhaa, rikkautta ja vapautta jokapäiväisessä elämässäsi huolimatta siitä mitä maailmassa ja ympärilläsi tapahtuu koska olet päässyt vahvaan omaan voimaasi. Opit uudenlaisen tavan elää ja manifestoida ja sinun sydänvalosi ja sielusi kirkkaus nousee uuteen ilon, valon, kiitollisuuden ja rauhan tasoon. Saat selkeät ohjeet manifestointiin ja kuinka vapauttaa vanha versio itsestäsi jotta voit ottaa KAIKEN hyvän vastaan! Opit täysin uusia menetelmiä, joita ei ole missään muualla.

Vaihe 6

Toteuta kohtaloasi, elämäntehtävääsi ja KEHOLLISTA VALOA ja Manifestoinnin Jumalatar voimaasi tavalla, josta et ole aiemmin edes uneksinut olevan mahdollista.

Tämän koulutuksen päätteeksi manifestointi ei ole enää sinulle käsite vaan se on osa joka päiväistä elämää. Hengität unelmia sisään, hengität manifestointivoimalla aina vain korkeavärähteisempiä asioita elämääsi, mitä korkeampaan värähtelytaajuuteen nouset. ON AIKA NOUSTA KRISTALLISEEN JUMALATTARUUTEEN, ja elää unelmia todeksi!

VAIHE 2

Kultainen Atlantis näyttää sinulle muinaista viisautta olevan “uuden” mallin, jotta voit alkaa uudelleen ohjelmoida aivojasi ja DNA: tasi nostaksesi korkeimpaan versioon itsestäsi.

On opittava pois vanhoista malleista,(mm. moduuli 4 ja 8) – Minun ei tarvitse edes kertoa sinulle että lähes kaikki mitä olet manifestoinnista oppinut on todennäköisesti väärin. Jos jos sinulla olisi jo se tieto, niin eläisit jo unelmaelämää. Koska jos jos tiedät kaiken mitä sinun pitää tietää, et olisi tässä nyt. Eläisit jo parasta elämääsi, eikä sinulla olisi vetovoimaa tällaiselle koulutukselle. Kun tutkit ohjelmointejasi ja alat opettamaan itsesi ulos negativiisita ajatusmalleista tulet päästämään irti aikansa eläneistä manifestointimalleista ja opit kuinka todellisuus rakentuu tieteellisesti, psykologisesti JA henkisesti, kun samalla otat Maailmankaikkeuden lait käyttöön ja OMAT jumalalliset voimasi, luodaksesi unelmatodellisuuden. 

Screenshot 2024-02-28 at 1.00.32 AM
Screenshot 2024-02-28 at 1.02.03 AM
VAIHE 3

Tulet vihdoin päästämään irti menneisyydestä, joka pitää sinua kiinni vanhassa ja raskaassa.

On aika sanoa hyvästit pelolle ja vanhalle karmalle lopullisesti. Kun haluat manifestoida elämän, joka kasvaa jatkuvassa virrassa ja linjauksessa, sinun on luovuttava kaikesta vastustuksesta, pelosta ja menneisyyden kivuista, jotka blokkaavat sinut jumalallisesta menestyksestäsi. Tulet tekemään sen tässä vaiheessa. Suurin syy miksi ihmiset eivät saa mitä haluavat elämässä on se, että he pitävät kiinni omasta energiatasosta, joka kirjaimellisesti HYLKII unelmia. Irtipäästövaiheessa, tulet puhdistamaan ajatusmallejasi, menneen elämän karmaa ja sukupolvien mittaisia uskomuksia, jotka pitävät sinua myrkyllisessä kierteessä joka johtaa elämään, joka on paljon vähemmän kuin mitä ansaitset. 

CGA SALES PAGE (23) (5)

Uudelleen ohjelmoit aivosi manifestoimaan automaattisesti. Tee manifestoinnista pysäyttämätön valon voima elämääsi! 

Sinun aivosi ovat voimallinen ja super muokattavissa olevat työkalu jota voit käyttää kääntäessäsi manifestoinnin automaattiohjaukselle. Opit minun tunnus manifestointi menetelmä ni, jossa yhdistyy Atlantislainen kvantti manifestointi. Alat tietoisesti uudelleen rakentamaan elämäsi, ohjaamaan uudelleen ohjelmoituja ajatuksiasi ja korkeaa värähtelytasoa unelmiisi ja kanssa luot maailmankaikkeuden kanssa suurenmoisia asioita. Elämäntehvätäsi ja syvällinen merkitys avautuu sinulle ja alat uudelleen luomaan elämääsi, korkeampia ihmissuhteita, ihanaa kotiasi, vaurauden täyttämää rahatodellisuutta ja paljon muuta Atlantislaisen viisauden kautta. Sinun sisälläsi elää viisiuloitteinen jumalatar jonka muinainen viisaus ja henkiset kyvyt pääsevät vapautumaan syvältä sisimmästäsi, uusi maailma alkaa avautumaan sinulle tämän vaiheen myötä. (useampi moduuli) 

Screenshot 2024-02-28 at 1.03.24 AM
Screenshot 2024-02-28 at 1.05.02 AM
Vaihe 5

Kristallinen värähtelytaso on se korkein taso, jossa manifestointi tapahtuu automaattisesti ja pysäyttämättömällä voimalla.

Tässä vaiheessa pääset pysyvästi ankkuroimaan kristallisen värähtelysi, aktivoimaan kristallisen DNAsi ja tuomaan todellista sisäistä rauhaa, rikkautta ja vapautta jokapäiväisessä elämässäsi huolimatta siitä mitä maailmassa ja ympärilläsi tapahtuu koska olet päässyt vahvaan omaan voimaasi. Opit uudenlaisen tavan elää ja manifestoida ja sinun sydänvalosi ja sielusi kirkkaus nousee uuteen ilon, valon, kiitollisuuden ja rauhan tasoon. Saat selkeät ohjeet manifestointiin ja kuinka vapauttaa vanha versio itsestäsi jotta voit ottaa KAIKEN hyvän vastaan! Opit täysin uusia menetelmiä, joita ei ole missään muualla.

Vaihe 6

Toteuta kohtaloasi, elämäntehtävääsi ja KEHOLLISTA VALOA ja Manifestoinnin Jumalatar voimaasi tavalla, josta et ole aiemmin edes uneksinut olevan mahdollista.

Tämän koulutuksen päätteeksi manifestointi ei ole enää sinulle käsite vaan se on osa joka päiväistä elämää. Hengität unelmia sisään, hengität manifestointivoimalla aina vain korkeavärähteisempiä asioita elämääsi, mitä korkeampaan värähtelytaajuuteen nouset. ON AIKA NOUSTA KRISTALLISEEN JUMALATTARUUTEEN, ja elää unelmia todeksi!

Screenshot 2024-02-28 at 1.07.32 AM

KERTAMAKSULLA

(paras tarjous)
1997€
 • *säästä jopa 667€ ilmoittautuessasi Kertamaksu vaihtoehdolla JA saat lisäksi bonuksena Kristallinen Jumalatar paketin, joka sisältää manifestointipäiväkirjan ja oraakkelikortit.

6KK MAKSUVAIHTOEHTO

397€
 • *säästä jopa 282€ ilmoittautuessasi mukaan 6 kuukauden maksusuunnitelmalla. Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, varmista että täytät meidän Käyttöehdot sopimuksen oston yhteydessä saadaksesi sisäänpääsyn koulutukseen PIKAISESTI.

KERTAMAKSULLA

(paras tarjous)
1997€
 • *säästä jopa 667€ ilmoittautuessasi Kertamaksu vaihtoehdolla JA saat lisäksi bonuksena Kristallinen Jumalatar paketin, joka sisältää manifestointipäiväkirjan ja oraakkelikortit.

6KK MAKSUVAIHTOEHTO

397€
 • *säästä jopa 282€ ilmoittautuessasi mukaan 6 kuukauden maksusuunnitelmalla. Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, varmista että täytät meidän Käyttöehdot sopimuksen oston yhteydessä saadaksesi sisäänpääsyn koulutukseen PIKAISESTI.

12KK MAKSUVAIHTOEHTO

222€
 • *Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, varmista että täytät meidän Käyttöehdot sopimuksen oston yhteydessä saadaksesi sisäänpääsyn koulutukseen PIKAISESTI.

Tämä on TULOKSIIN keskittyvä ohjelma koska jos totta puhutaan, tulokset ovat niitä, millä on oikeasti merkitystä, vai mitä? 

Tämä on se AINOA koulutusohjelma, mitä ikinä tarvitset avataksesi manifestointivoimasi ja tehdäksesi unelmista totta!

Ilmoittautuminen KJA:han merkitsee täyden manifestointitutkinnon saamista. Jaan kaiken sen, mitä koulut eivät koskaan opettaneet…mutta olisivat ehdottomasti pitänyt opettaa.

MIKÄ ON KRISTALLINEN JUMALATAR EFEKTI

KJA:N SISÄLLÄ SAAT SEN AINOAN MANIFESTOINNIN TOIMINTAMALLIN, jonka tarvitset luodaksesi unelmien manifestoinnista helpon, luonnollisen ja jopa automaattisen systeemin. 

Tulet syvällisesti sisäistämään ja ottamaan käyttöön jokapäiväiseen elämääsi nämä manifestoinnin neljä pilaria:

1. TIETOISEN luomisen kautta saat selkeyttä unelmisi ja oivallat manifestoinniin voiman itsessäsi. Ilman tietoisuutta manifestointi on kuin hakuammuntaa – saat unelmien sijasta vähän “mitä sattuu” . Siirryt tietoiseen manifestointiin! 

2. Nouset korkeampaan VÄRÄHTELYYN, jossa KAIKKI on mahdollista. Kristallinen värähtely on se mikä tuo sinulle UNELMASI! Ilman korkeaa värähtelyä, et pysty ottaa unelmia vastaan! 

3. Opit tuomaan syvempää merkitystä ja LUOTTAMUSTA elämääsi ja aktivoit elämäntehtäväsi. Kun sinulla on vastaus kysymykeen MIKSI niin aivojen uudelleen ohjelmointi unelmataajuuteen käy helposti!

4. Saat askel askeleelta TOIMINTAmallin, jonka avulla onnistut!
Joka kerta, manifestoit sitten rahaa, rakkautta tai lisää rauhaa elämääsi! Saat toimintamallin, joka näyttää sinulle TÄSMÄLLEEN kuinka! 

the-crystalline-goddess-effect

12 kk
LIVE VALMENNUSTA
Anun kanssa !

Kysy kysymyksiä, saa tukea, liity meditaatioihin, kohota värähtelytasosi hetkessä ja opi ylläpitämään unelmataajuutta olemalla mukana LIVE valmennuksissa. Jokaisesta livestä tulee myös nauhoite, jonka voi katsoa jälkikäteen.

Kokonaisarvo 21 104eur

Aino Roiha

Ja nämä upeat BONUKSET:

BONUS #1 Kristallinen Linjaus Kick Start Live Aktivointisarja

Tämä 5 päiväinen intensiivikoulutus saa sinut manifestoinnin voimaasi nopeammin ja pääsemään heti luomaan konkreettisia tuloksia samalla kun käyt syvällistä parantumista ja värähtelyn kohoamista KJAn sisällä.  

 • Tulet laatimaan konkreettisen toimintasuunnitelman seuraavalle 12 kuukaudelle varmistaaksesi, että vuosi 2023 on elämäsi paras vuosi
 • Uudelleen ohjaat alitajuntasi ja toimit tavoitteidesi puolesta puhtaasta linjakkuudesta käsin
 • Luot tilaa aivan uudelle uskomusjärjestelmälle, joka on yhdenmukainen sydämesi syvimpien toiveiden kanssa
 • Yhdistät manifestoinnin ja innoittuneen toiminnan tehokkaat työkalut tavoitteidesi saavuttamiseksi helposti ja vaivattomasti
 • Selkeytät täysin, mitä TODELLA haluat tukeaksesi itseäsi ja unelmiasi tuleviksi elämiksi
 • Löydät mitkä manifestointityökalut ovat juuri SINULLE henkilökohtaisesti TEHOKKAIMPMAT täysin mukautetulla lähestymistavalla menestykseesi (ei yksi koko sopii kaikille -prosessi)
 • Tehostat tuloksiasi hypnoosin voimalla sekä yörutiinilla, joka kirjaimellisesti mullistaa elämäsi!

  Arvo 1497eur

BONUS #2 Jumalallinen Miljonääri koulutus

Nopean bonus

(Arvo 1697eur)

BONUS #3 Itsevalmennusmalli- koulutus

Työkalu jonka avulla, voit valmentaa itsesi ulos haasteellisista tunnetiloista. 

(Arvo 97eur

BONUS #4: Manifestoi Pyhä Rakkaus - koulutus

Rahamanifestointi koulutus. Sielunkumppanuus ja Kaksoisliekki

(Arvo 597eur)

BONUS #5 Purppura Timantti Tähtiportaali aktivointi

Sukella portaalin läpi tutkimaan maailmankaikkeuden saloja ja vapauttamaan aikajanoja, jotka pitävät sinua pienenä ja valitsemaan sinun KORKEIMMNAN AIKAJANASI. 

(Arvo 497eur)

BONUS #6 EnkeliEnergiahoitosarja hoitosarja

Puhdista energiasi raskaasta värähtelystä ja ota nopea energiakohotus vastaan enkeleiltä

(Arvo 997eur)

BONUS #7 Manifestoi 100e 24h:ssa

Opi nopeasti manifestoimaan ylimääräistä rahaa tarpeeseen tämän toimivan menetelmän avulla.

(Arvo 497eur)

BONUS #8 Jumalatarten Facebook ryhmä

Vertaistukea, live hetkiä, korkeavärähteinen yhteisö

(Arvo 1997/KORVAAMATON)

KERTAMAKSU LAHJA​

Enkelitulkinta Anulta. 

(Arvo 250eur)

Sinulla on ELINIKÄINEN 24/7/365 PÄÄSY Kristallinen Jumalatar Akatemiaan, joten sinun ei KOSKAAN tarvitse tuntea oloasi jumittuneeksi enää- Tulet palaamaan ohjelmaa vuosiksi eteenpäin.

Oletko Valmis Liittymään Kristallinen Jumalatar Akatemiaan?

Kuuntele Kristallinen Jumalatar Podcastin jakso #34, jossa KJA oppilas Aino Roiha jakaa omaa transformaatiotaan ahdistuksesta syvälliseen luottamukseen ja kuinka hän on avannut runsauden virran ja oppinut manifestoimaan rahaa.

Olitpa vasta aloittelija manifestoinnin matkalla ja yksinkertaisesti tunnet että nyt se taistelu SAA RIITTÄÄ….

Tai olet jo harjoittanut manfiestointia pidenmän ajan ja nähnyt tuloksiakin ja olet nyt valmis nostamaan elämäsi seuraavalle tasolle uuteen vaivattomaan, pysäyttämättömään ja automaattiseen manifestointivirtaaan…

CGA SALES PAGE (28) (9)

KUVITTELE JOS…

Se on se, mitä tulet saavuttamaan liittyessäsi Kristallinen Jumalatar Akatemiaan ja astuessasi täysin omaan valon voimaasi.,

CGA SALES PAGE (28) (8)
Play Video

SINUN UNELMASI ON SINUN JUMALALLINEN LAHJASI,
LUNASTA NE, KAUNIS SIELU!

Kristallinen Jumalattaruus on värähtelytaajuus, joka on jokaisen naisen sisällä. 

Kun aktivoit kristallisen Jumalattaren taajuuden, tulet vastustamattomaksi unelmillesi.

Millainen on aktivoitunut Kristallinen Jumalatar…

Hän on nainen, joka on palannut takaisin kotiin omaan voimaansa.

Hän on virittynyt rajattomaan runsauteen

Hän sallii itselleen luvan ottaa vastaan tukea

Hän manifestoi unelmia toisensa jälkeen todeksi pysäyttämättömällä voimalla ja tietää että KAIKKI sydämen toiveet ovat mahdollisia

Hän on oppinut rakastamaan itseään syvällisesti ja tuntee oman arvonsa

Hän on jatkuvasti valmis laajentumaan, kasvamaan uusiin tasoihin ja vapauttamaan enemmän ja enemmän feminiinistä jumalallista taikaa

Hän elää merkityksellistä elämää elämäntehtäväänsä toteuttaen

Hän uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä, anteeksipyytelemättä

Hänellä on ihania syvällisiä ja rakkaudellisia ihmissuhteita

Hän tietää, että elämä heijastaa sisäistä maailmaa

Maailmankaikkeus ennakoi hänen kaikki tarpeensa koska hän on avautunut ottamaan vastaan.

flower of life

Kristallinen Jumalatar säteilee rauhaa, iloa, runsautta, rauhaa ja vapautta!

Hän on nainen, joka elää RIKASTA elämää sisäisesti JA ulkoisesti

Olen Anu, manifestoinnin expertti, henkisen kasvun valmentaja, Kristallinen Jumalatar Podcastin juontaja ja kansainvälinen bestseller-kirjailija.

Olen niin innoissani kun saan jakaa tämän koulutusohjelman sinun kanssasi, koska tämä on se systeemi, jolla olen itse luonut suuremmoisia asioita elämääni. Kristallinen Jumalatar Akatemiasssa kulminoituu KAIKKI mikä on auttanut minua ja niitä naisia, joita olen valmentanut luomaan unelmaelämän.

Jos etsit tapaa luoda lisää rahaa, rakkautta, rauhaa…löydät sen KJA:n sisällä.

Sydämessäni ehdottomasti palaa liekki opettaa naisia, kuten sinä uudelleen ohjelmoimaan itsensä menestykseen ja luomaan MITÄ tahansa he haluavat.

Loin KJA:n yhdessä enkelten kanssa, ja tämä on niin paljon enemmän kuin pelkkä manifestointi koulutus. Tämä on kokonaisvaltainen elämänmuutos syvempään yhteyteen ja rakkauteen itsesi kanssa kaikilla tasoilla.

Missioni on luoda kristallinen vallankumous tähän maailmaan, jonka kautta yhä useampi siirtyy niukkuuden ja kärsimyksen tasolta elämään korkeimmassa potentiaalissaan TÄYTTÄ oman näköistä unelmaelämää.
Olen täällä näyttämässä sinulle KJA:n sisällä mikä on sinulle mahdollista. On aika muuttaa manifestointi konseptista… elämäntavaksi.

Untitled design (29)

Olen Anu, kansainvälinen bestseller-kirjailija, muutosvalmentaja ja luennoitsija.

Ennen olin yksinhuoltajaäiti, kärsin ahdistuksesta ja vakavasta köyhyysajattelusta. Mutta menneiden elämien regressiohoidon avulla löysin Kultaisen Atlantiksen, muinaisen Taivas maan päällä -yhteiskunnan, ja se muutti elämäni.

Aloin käyttää tätä korkeavärähteisen elämän aikakautta oppaanani, kun nostin värähtelytaajuuttani ja manifestoin ilontäyttämää, rikasta ja täyteläistä elämää.

Vuodesta 2003 olen työskennellyt tuhansien naisten kanssa ja antanut heille rohkeutta seurata omaa uniikkia ääntään ja loistaa itsevarmuutta, joka tulee syvällisestä yhteydestä henkimaailman kanssa.

Työni on voimallista ja elämäämuuttavaa. Kokemuksesi tulee olemaan naurun täyttämää, hauskaa ja tulet kokemaan jumalallista manifestointia kun otat haltuusi jumalatarvoiman.

Jos haluat saada yhteyden oppaisiisi ja kommunikoida Jumalatarten kanssa ja saada niin päivittäistä voimaa ja opastusta… voila! Tässä on etuovi, käy sisään!

Joten, eiköhän aloiteta…

Sinun unelmaelämäsi, on siis myös MINUN unelmani!

0026

Olen Matka Enkelten Maailmaan ja Näin Luot Taivaan Maan Päällä kirjojen kirjoittaja ja Kansainvälisen bestseller kirjan Guided By The Light kanssakirjailija.

Työni on voimallista ja elämäämuuttavaa. Kokemuksesi tulee olemaan naurun täyttämää, hauskaa ja tulet kokemaan jumalallista manifestointia kun otat haltuusi jumalatarvoiman.

Olen henkinen opettaja, manifestointi expertti ja best seller kirjailija, ALH-enkelihoitomenetelmän luoja, Reiki Master, Hypnoterapeutti, ja räjähdysmäisen suositun Kristallinen Jumalatar brändin luoja.

Tänä päivänä on palvellut kymmeniä tuhansia naisia ympäri maailmaa kollektiviisesti ja uskon, että pystyn auttamaan myös sinua muuttamaan elämäsi uuteen tasoon.

Jos voit luotat minuun ja tähän prosessiin, ja erityisesti itseesi… sinun elämäsi ei koskaan tule olemaan enää samaa.

Korkeimman aikajan tulevaisuuden minäsi tulee kiittämään sinua vielä tulevissa elämissä missä tahansa ne tulevat olemaan.

Olen aivan varma, että niin tulee tapahtumaan koska luomallani Kristallinen Jumalatar Efektillä on kyky muuttaa elämäsi suunta lopullisesti.
Se aika, jolloin luot villeimmistäkin unelmistasi totta on tullut!

Olen Matka Enkelten Maailmaan ja Näin Luot Taivaan Maan Päällä kirjojen kirjoittaja ja Kansainvälisen bestseller kirjan Guided By The Light kanssakirjailija.

Työni on voimallista ja elämäämuuttavaa. Kokemuksesi tulee olemaan naurun täyttämää, hauskaa ja tulet kokemaan jumalallista manifestointia kun otat haltuusi jumalatarvoiman.

Olen henkinen opettaja, manifestointi expertti ja best seller kirjailija, ALH-enkelihoitomenetelmän luoja, Reiki Master, Hypnoterapeutti, ja räjähdysmäisen suositun Kristallinen Jumalatar brändin luoja.

Tänä päivänä on palvellut kymmeniä tuhansia naisia ympäri maailmaa kollektiviisesti ja uskon, että pystyn auttamaan myös sinua muuttamaan elämäsi uuteen tasoon.

Jos voit luotat minuun ja tähän prosessiin, ja erityisesti itseesi… sinun elämäsi ei koskaan tule olemaan enää samaa.

Korkeimman aikajan tulevaisuuden minäsi tulee kiittämään sinua vielä tulevissa elämissä missä tahansa ne tulevat olemaan.

Olen aivan varma, että niin tulee tapahtumaan koska luomallani Kristallinen Jumalatar Efektillä on kyky muuttaa elämäsi suunta lopullisesti.
Se aika, jolloin luot villeimmistäkin unelmistasi totta on tullut!

TÄYSI KRISTALLINEN JUMALATAR AKATEMIA
8 MODUULIA sisältää mm.
Opetusvideoita, Meditaatioita, Hypnoosimatkoja, Työkirjoja, (Arvo 7,152eur)

Lisäksi saat mm.
12kk LIVE VALMENNUSTA Anun kanssa  (Arvo 5964eur)
BONUS #1 Kristallinen Linjaus Kick Start Aktivointi Sarja (Arvo 1497eur)
BONUS #2 Rikas Jumalatar rahamanifestointi koulutus (Arvo 1297eur)
BONUS #3 Itsevalmennusmalli- koulutus (Arvo 497eur)
BONUS #4: Manifestoi Pyhä Rakkaus – koulutus (Arvo 597eur)
BONUS #5 Purppura Timantti Tähtiportaali aktivointi. (Arvo 497eur)
BONUS #6 Enkelienergiahoitosarja (Arvo 497eur)
BONUS #7  Manifestoi 100e 24h:ssa(Arvo 497eur)
Jumalatarten Facebook ryhmä (Arvo 1297/KORVAAMATON)
KERTAMAKSU LAHJA: Kristallinen Jumalatar Lahjapaketti (Arvo 97eur)

Myös muita yllätysbonuksia!

KOKONAISARVO 21 104€

Mutta se EI ole sinun investointisi tähän ohjelmaan.

Kristallinen Jumalatar Akatemia investointisi on vain 1997€

Ja sinä voit aloittaa vain 275€ meidän joustavalla maksusuunnitelmalla TÄNÄÄN!

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

KERTAMAKSULLA

(paras tarjous)
1997€
 • *säästä jopa 667€ ilmoittautuessasi Kertamaksu vaihtoehdolla JA saat lisäksi bonuksena Kristallinen Jumalatar paketin, joka sisältää manifestointipäiväkirjan ja oraakkelikortit.

6KK MAKSUVAIHTOEHTO

397€
 • *säästä jopa 282€ ilmoittautuessasi mukaan 6 kuukauden maksusuunnitelmalla. Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, varmista että täytät meidän Käyttöehdot sopimuksen oston yhteydessä saadaksesi sisäänpääsyn koulutukseen PIKAISESTI.

KERTAMAKSULLA

(paras tarjous)
1997€
 • *säästä jopa 667€ ilmoittautuessasi Kertamaksu vaihtoehdolla JA saat lisäksi bonuksena Kristallinen Jumalatar paketin, joka sisältää manifestointipäiväkirjan ja oraakkelikortit.

6KK MAKSUVAIHTOEHTO

397€
 • *säästä jopa 282€ ilmoittautuessasi mukaan 6 kuukauden maksusuunnitelmalla. Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, varmista että täytät meidän Käyttöehdot sopimuksen oston yhteydessä saadaksesi sisäänpääsyn koulutukseen PIKAISESTI.

12KK MAKSUVAIHTOEHTO

222€
 • *Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, varmista että täytät meidän Käyttöehdot sopimuksen oston yhteydessä saadaksesi sisäänpääsyn koulutukseen PIKAISESTI.

Johanna Järvinen

KJA ON TÄYDELLINEN SINULLE JOS…

KJA EI OLE PARAS VAIHTOEHTO SINULLE JOS…

FAQ - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Heti kun ilmoittaudut mukaan Kristalliseen Jumalatar Akatemiaan, tulet saamaan sähköpostiisi tervetulokirjeen, joka sisältää kutsun yksityiseen vain KJA koulutuksessa olevalle kurssialustalle ja koulutuksen omaan Facebook ryhmään vertaistuen saamiseksi. 

Ensimmäinen moduuli on jo auki ja valmiina odottamassa sinua. Koulutuksen sisällä pääset lataamaan itsellesi kurssikalenterin, jossa kaikki livet ja bonusaikataulut ovat nähtävissä ja voit laittaa hyvissä ajoin kalenteriisi.

Kaikki kurssin opetusmateriaalit ovat suljetulla kurssisivustolla, johon saat pääsyn ilmoittautuessasi mukaan. Sinulla on sisäänpääsy kurssialustalle niin kauan kuin tämä kurssialusta on käytössä. Suosittelemme lataamaan ne sieltä talteen omalle laitteellesi ja näin varmistat, että sinulla on niihin ikuinen pääsy, myös vuosia kurssin jälkeen kun haluat palata kristallisiin meditaatioihin ja opetusvideoihin. Monet kurssilaiset käyvät koulutusta uudelleen ja uudelleen ylläpitääkseen kristallisen värähtelyn ja manifestoinnin pysäyttämättön virran, jonka luot kurssin aikana.  

Tämä on itseopiskelukoulutus, joten voit käydä koulutusta läpi omassa tahdissa, sinulle sopivalla aikataululla. Saat tästä kurssista itsellesi niin paljon, kuin itse sijoitat siihen.  Moduulit julkaistaan 4 kuukauden sisällä siten, että uusi moduuli julkaistaan joka toinen viikko, mutta suurin osa oppilaista on ottanut enemmän aikaa moduulien prosessoimiseen ja uuden värähtelytason asettumiseen. 

KYLLÄ! Tämä on KRISTALLINEN JUMALATAR LIVE VALMENNUSm johon kuuluu 12 liveopetussessiota Anun ohjauksella. Koulutuspaketti on suunnitteltu tarjoamaan sinulle KAIKEN mitä tarvitset luodaksesi voimallisen elämänmuutoksen. Voit suunnitella aikataulu itse ja käydä materiaalit läpi omassa tahdissa ja katsoa koska tahansa live valmennuksen jälkikäteen, jos et pääse livenä mukaan. Voit kysyä kysymyksesi etukäteen ja Anu vastaa sinulle livessä. Sen lisäksi sinulla on sisäänpääsy Kristallinen Jumalatar Akatemian FB ryhmään jossa on kymmeniä tunteja bonusmateriaalia “Kysymyksiä ja vastauksia” videoita ja kristallisia meditaatioita Anun kanssa. 

Koulutuksen ja verkkokauppajärjestelmän luonteesta johtuen meillä ei ole yleistä rahan palautusta. Mutta olemme luoneet mahdollisuuden sinulle saada 14 päivän aikana rahat takaisin, jos et löydä moduuli 1 käymisen jälkeen akatemista sitä, mitä elämääsi etsit, niin voit peruuttaa osallistumisesi 14 päivän sisällä.  

Tämän KJAn sisäisen peruutusoikeuden lunastaminen tapahtuu siten, että kun olet ensin antanut tällä koulutukselle todellisen mahdollisuuden muuttaa elämäsi ja käynyt materiaaleja läpi. Ainoa mitä pyydämme, on se, että palautat meille kurssin työkirjat täytettyinä sekä osallistut live valmennuksiin aktiviisesti mukana ollen. Ohjeet peruuttamiseen löytyy koulutusalustalta “Aloita tästä” osiosta. Lähetä materiaalit meille sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com osoittaaksesi, että olet tehnyt työn itsesi eteen. Muita kysymyksiä emme kysy.

Haluamme tähän koulutukseen mukaan vain sitoutuneita, valoa etsiviä jumalattaria. Joten jos et ole sellainen, olet vapaa lähtemään näytettyäsi työn. Jos peruutuksesi tulee myöhässä, olet velvoitettu maksamaan koko kurssin hinnan alkuperäisen suunnitelman mukaan. 

Jos omistat itsesi täydellisesti muutokselle ja seuraat todistettuja manifestointistrategioita, joita opetan sinulle tässä koulutksessa, niin olen 100 % vakuuttunut siitä, että tulet näkemään unelmiesi toteutuvan kuten ei koskaan ennen! Mahdottomasta tulee mahdollista ja alat elää korkeavärähteistä unelmaelämää. Kuitenkin, jos et tee työtä sen eteen, niin en voi taata tuloksia. Työ, jonka teet itsesi kanssa riippuu sinusta.  Tämä on matka, jolla otat takaisin jumalatarvoimasi ja muutat elämäsi! Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi, vain SINÄ voit sen tehdä!  Jos olet halukas tekemään työn, elämäsi tulee muuttumaan rikkaaksi ja kauniiksi, sisältä ulos! 

Menemme P-A-L-J-O-N syvemmälle kuin pelkät perusmanifestointikurssit, joissa on vain affirmaatioita ja visualisointeja (vaikka käytämme kyllä myös niitäkin). 

Tämän koulutuksen fokus on sisäistää uutta tietoa ja parantavaa energiaan, astua viidennen ulottuvuuden todellisuuteen ja ymmärtää atlantislaista taajuutta ja DNA-tasoa. 

Parantuminen tapahtuu solutasolla. Se on paljon syvempää, kuin mikään työ, mitä olet koskaan ennen tehnyt. Menemme maahan, parantamaan sielun toiveet ja sytyttämään sielun liekin. 

Tässä tavoitetaan sinun ihmiskokemuksesi todellinen ydin, identifioimalla se malli jota noudatat ja vapauttamalla DNA:si. Lopputulos on se, että sinusta tulee voimallinen manifestoija.

Kyllä! Meillä on kaksi eri osamaksuvaihtoehtoja, joista voit valita tarvittaessasi maksusuunnitelman sen mukaan mikä sinulle paremmin sopii. Ilmoittautumislinkistä klikkaamalla löydät myös pankkimaksuohjeet ja ne on saatavilla vain kun olet ensin hyväksynyt kurssin ehdot.  Voit kysyä apua ilmoittautumiseen myös osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com

Kyllä! Meillä on ainutlaatuinen osallistushinta JO KJA käyneille jumalattarille, jotka ymmärtävät LIVE valmennuksen merkityksen unelmaelämän luomisessa. Joten ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com ja kerro koska, millä nimellä, sähköpostiosoittella olet ostanut KJAn aikaisemmin niin lähetämme sinulle ilmoittautumislinkin erikseen. 

Atlantis oli sivilaatio, joka romahti 12 000 vuotta sitten. Ennen romahtamista Atlantislaiset elivät Kulta-Aikaa tuhansia vuosia.

Atlantiksen tarina tarjoaa meille katsauksen maailmaan, jossa ihmiset elivät rauhassa ja runsaudessa tuhansia vuosia. Legendan mukaan Atlatis oli kauneuden, runsauden, hyvinvoinnin ja henkisen viisauden sivilisaatio. Atlantislaiset elivät korkeassa “kristallisessa” 5D värähtelytasossa, ykseydessä kaiken kanssa. He seurasivat sisäistä ohjaustaan ja manifestoivat unelmiaan todeksi vaivattomasti.

Kultaisen Atlantiksen viisaus ja elämäntapa ovat ajattomia. Ja erityisen ajankohtaisia juuri nyt kun planeettamme on suuren heräämisen ja muutoksen keskellä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen tuki ja mahdollisuus nousta korkeimpaan potentiaaliisi, mutta sinun on otettava se askel.

Uskalla päästää irti vanhoista rajoittavista toimintamalleista , jotka eivät enää palvele sinua, anna Anun ja Atlantiksen inspiroida sinua siirtymään runsaudellisempaan ja henkisesti rikkaampaan elämään,
jossa unelmat toteutuvat!

Ihanaa! Rakastamme kysymyksiä! Voit kysyä Anulta live valmennuksien aikana omaan henkiseen kasvuusi ja kurssimateriaalien läpikäymiseen liittyviin kysymyksiin ja voit myös koska tahansa laittaa meille kysymyksesi asiakaspalveluun, tekniseen tukeen tai laskutukseen liittyen osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com 

MARINA BELINDA

Olet päässyt näin alas asti tällä sivulla ja se tarkoittaa sitä, että todennäköisesti mietit liittymistä Kristallinen Jumalatar Akatemiaan.

Saatat kysyä itseltäsi miten asiat tulevat olemaan toisin tällä kertaa…pelkäät että investoisit “taas yhteen ohjelmaan” etkä näe tuloksia…

TOTUUS ON:

Energeettisesti sinun on oltava valmis tekemään se työ. Sinun on uskottava että elämällä on enemmän annettavaa ja oltava halukas tekemään mitä tahansa päästäkesi sinne.

Tiedän, että emme välttämättä vielä tunne toisiamme, mutta voin luvata sen, että Kristallinen Jumalatar Akatemia ei jätä mitään vajaaksi siihen liittyen, että voisit muuttaa elämäsi ja luoda unelmista totta.

Tämä ei ole vain yksi koulutus muiden joukossa jossa sinulle myydään “seuraavan tason” jatkokoulutusta tai jättää niitä “todellisia manifestointi salaisuuksia” pois, joihin et ole valmis ja löydät sen sieltä valmistuneiden ohjelmista.

KJA täysi kokonaisuus ja sinulla on elinikäinen 24/7 sisäänpääsy materiaaleihin

Tule todistamaan mitä elämässäsi tapahtuu kun otat Kristallisen Jumalatar Efektin käyttöösi. 

KAIKKI MITÄ OLET IKINÄ HALUNNUT ODOTTAA SINUA KRISTALLISEN JUMALATAR AKATEMIAN TOISELLA PUOLELLA

ON SINUN AIKASI ALKAA ELÄÄ SELLAISTA ELÄMÄÄ, JOSTA OLET AINA UNEKSINU

ON SINUN AIKASI ALKAA ELÄÄ SELLAISTA ELÄMÄÄ, JOSTA OLET AINA UNEKSINUT

JULIA HOKKANEN

 

Terhi Saarinen

“Elämänmuutokseni Kristallisessa Jumalatar Akatemiassa on ollut jokaisen euron arvoista, satakertaisesti.

Olen kokenut kristallisoitumista ja unelmani ovat lähteneet toteutumaan!
Tunsin aiemmin oloni pieneksi mutta nyt minulla on kristallista voimaa!

Olen saanut työkaluja ja rohkeutta luoda unelmistani totta ja olen aloittanut oman valotyön

Sensuelli Luojatar yrityksen jonka avulla autan nyt muita naisia saamaan yhteyden sensuaaliseen luomisvoimaansa.”

LISIA REINILÄ

“Anun kanssa työskentely on räjäyttänyt tajuntani todellisesti. Myös koko kehoni on parantunut migreenistä, korkeasta verenpaineesta ja tunnen vihdoin oloni niin terveeksi ja kiitolliseksi.

Elän luottamuksen virrassa ja sisäisessä rikkaudessa, olen todella oppinut ymmärtämään anteeksiannon ja irtipäästämisen merkityksen ja koen suurta myötätuntoa ja rakkautta.

Tiedän sisäisesti, että pystyn ihan mihin vain mihin sydämessäni haluan energiani suunnata..”

Scroll to Top